"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פעולות מבצעיות פורצות דרך ומרחיקות לכת": שייטת 13 תקבל את צל"ש הרמטכ"ל

יחידת הקומנדו הימית תקבל את הצל"ש על פעילויות מבצעיות ייחודיות שלא נחשפו • "אנשי השייטת הפעילו את אגרוף הברזל בפעולות שמרחיקות לכת הן בטווח שלהן, והן במרחבי הדמיון" • שייטת ספינות הטילים (שייטת 3) ושייטת הצוללות (שייטת 7) יקבלו אות הערכה מהרמטכ"ל

,עודכן
תרגיל של שייטת 13 (ארכיון), צילום: צילום ארכיון: מישל דוט קום

הרמטכ"ל אביב כוכבי קיבל הערב (רביעי) את המלצת ועדת הצל"שים המטכ"לית, בראשות נשיא בית הדין הצבאי לערעורים, אלוף דורון פיילס, וייתן את צל"ש הרמטכ"ל לשייטת 13.

הוועדה המליצה להעניק ציון לשבח, אות הערכה ותעודות הערכה ליחידות המבצעיות בזרוע הים, על פעילויות מבצעיות ייחודיות שבהן הפגינו עוז, נחישות, מקצועיות וקור רוח מבצעי. הרמטכ"ל כאמור קיבל את המלצתה.

יחידת הקומנדו הימי - שייטת 13 תקבל ציון לשבח (צל"ש) מטעם הרמטכ"ל, שייטת ספינות הטילים - שייטת 3, צפויה לקבל אות הערכה מטעם הרמטכ"ל, ושייטת הצוללות - שייטת 7, יחד עם כוחות מסווגים נוספים בזרוע, צפויים לקבל תעודות הערכה מטעם הרמטכ"ל. הציון לשבח, אות ההערכה ותעודות ההערכה יוענקו ליחידות בשל פעילויות מבצעיות ייחודיות, יצירתיות ופורצות דרך שתרמו באופן משמעותי לביטחונה של מדינת ישראל. בוועדת הצל"שים המטכ"לית לקחו חלק מפקד מפקדת העומק, אלוף מוני כץ ומפקד פיקוד העורף, אלוף תמיר ידעי.

עוד בערוץ חיילים:

יובל לפשיטה הדרמטית: "זה היה קרב לחיים ולמוות"

צפו בתרגיל: שייטת 13 משתלטת על אונייה חטופה

מהפכה במיונים ליחידות המובחרות

כמה ימי מילואים עושה לוחם בשייטת 13?

באיגרת ששלח מפקד זרוע הים, אלוף אלי שרביט למפקדי וחיילי זרוע הים, ניתנו הסברים עמומים לסיבות לקבלת הצל"ש, מבלי לחשוף את פרטי הפעולות הנועזות. "אנשי שייטת 13 הפעילו את אגרוף הברזל, בסדרת פעולות מרחיקות לכת הן בטווחשלהן, והן במרחבי הדמיון, וכל זאת כדי להגן על ביטחונה של מדינת ישראל. היד שהניפגה את האגרוף, ידה הארוכה של שייטת 3 ושייטת 7, ביחד עם כוחות מסווגים נוספים, היא שהעניקה לזרוע את היכולת להגיע באופן חד ומדויק אל היעד. מיטב לוחמינו פעלו בצנעה, באחריות ובאופן מקצועי ביותר".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר