"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרב בין מטוס אוטונומי למטוס מאויש

ניסוי ראשון מסוגו של חיל האוויר האמריקני • המטרה: לגרום לקידום הבינה המלאכותית וייעול העבודה בין האדם למכונה • כל הפרטים על התרגיל הנועז

,עודכן
צילום: ארכיון: רויטרס // ניסוי דרמטי

חיל האוויר האמריקני יערוך בחודש יולי הקרוב ניסוי דרמטי ראשוני בומטוס ללא טייסבעל יכולות אוטונומיות יילחם ויתחרה ראש בראש במטוס מאוייש בטייסים אנושיים.

על התרגיל הראשון מסוגו דיבר גנרל 3 כוכבים ג'ק שנהאן, ראש תחום הבינה המלאכותית של הפנטגון בתדרוך שהועבר במכון מיטשל ללימודי חלל. "מדובר בתרגיל נועז בצורה קיצונית" אמר הקצין הבכיר והוסיף "כרגע הבינה המלאכותית של כלי הטייס עדיין בחיתוליה ולא תהיה חזקה, אבל עם הזמן בני אדם שיעבדו בתיאום עם מכונות יעשו את ההבדל".

בכל הנוגע לשאלה האם חיל האוויר האמריקני ממשיך לפתוח מל"טים אוטונומיים לחלוטין שיטוסו לבד והאם פרויקט נחילי התקיפה האוטונומיים נמשך אמר הקצין הבכיר כי "אני לא יודע להגיד כרגע מה יהיה, האם זה יהיו מטוסים שלגמרי יפעלו לבד או שמערכות כאלו יעבדו עםתיאום של הטייסויטפלו בנושאים משמעותיים כמו נחיתה עצמאית וכדומה.

מה שאני כן יכול לומר שאני לא רוצה בשנים הקרובות מצב שהלוויינים שלנו יחד עם המטוסים וכלי מלחמה אחרים יתנהלו בעצמם לחלוטין בלי הפיקוח שלנו. זה לא יקרה בשנתיים הקרובות", הוסיף שנהאן.

כזכור חיל האוויר האמריקני החל לבחון פרויקט חדש בשם Skyborg, במסגרתו מטוס מאויש אחד ינוע יחד עם נחיל של מטוסים ללא טייס בעלי בינה מלאכותית שיסייעו למטוסלהוביל תקיפהאו יגנו על המטוס עצמו.

מי שהתייחס לאפשרות הזו לאחרונה היה היזם האמריקני אילון מאסק שאמר כי התחרות האמיתית ל35-F צריך להיות מל"ט מונחה עם אדם מרחוק. "למטוס המאוייש לא יהיה סיכוי נגד מטוס כזה" אמר. הגנרל שנהאן היה יותר סקפטי וציין כי "עוד לא ראינו מכונית אוטונומית דור 4 שפועלת לבד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר