"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מאות לוחמים בגזרה": החטיבה המרחבית מגבירה פעילות בשומרון
מפקד חטיבה מרחבית מנשה, אלוף משנה א', בתדרוך לראשי מועצות מגידו, הגלבוע, עמק המעיינות, מנשה ושומרון: "גייסנו לוחמי מילואים והגמ"ר, ערוכים לתרחישים השונים" • וגם: פעילות דובדבן במרחב ג'נין ומעצר המחבלים
לוחמים בפעילות בחטיבת מנשה. צילום: דובר צה"ל

"מאות לוחמים בגזרה": החטיבה המרחבית מגבירה פעילות בשומרון

מפקד חטיבה מרחבית מנשה, אלוף משנה א', בתדרוך לראשי מועצות מגידו, הגלבוע, עמק המעיינות, מנשה ושומרון: "גייסנו לוחמי מילואים והגמ"ר, ערוכים לתרחישים השונים" • וגם: פעילות דובדבן במרחב ג'נין ומעצר המחבלים

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מפקד חטיבה מרחבית מנשה, אלוף משנה א', שוחח אתמול (שני) עם ראשי המועצות מגידו, הגלבוע, עמק המעיינות, מנשה ושומרון יחד עם נציגי פיקוד העורף, במטרה לשקף להם את תמונת המצב בגזרה ואת העלאת הכוננות.

מתוך דבריו של מפקד חטיבת מנשה, אלוף-משנה א': "בעקבות המצב הבטחוני ותחילת מבצע 'עם כלביא' גייסנו לוחמי מילואים והגמ"ר, יש לנו מאות לוחמים בגזרה. המבצעים שביצענו בגזרה בחודשים האחרונים שינו את המצב המבצעי, אנחנו לא רואים שהאויב מצליח להתארגן ויחד עם זאת ערוכים לתרחישים השונים". בנוסף, מפקד החטיבה הדגיש את החשיבות של השמעות התושבים להנחיות פיקוד העורף.

לוחמים בפעילות בחטיבת מנשה, צילום: דובר צה"ל

כמו כן, אתמול בלילה פעלו לוחמי דובדבן בשני מבנים במקביל במרחב ג׳נין למעצר מבוקשים בפעילות טרור. במהלך הפעילות נעצרו שלושה מחבלים, חלקם היו שותפים בייצור אמצעי לחימה.

כוחות החטיבה ממשיכים לפעול בכל העת בהגנה ובהתקפה, למען שמירה על ביטחון תושבי הגזרה ואזרחי מדינת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...