"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוברט רדפורד יותר קדוש מהאפיפיור?

הכוכב ההוליוודי טס עד לוותיקן וכדי להיפגש עם פרנסיסקוס • ואיפה חגגה בריטני ספירס יומולדת 38? • רכילות עולמית

,עודכן
רדפורד והחבר פרנסיסקוס, השבוע. כל אנשי האפיפיור // צילום: אי.אף.פי // רדפורד והחבר פרנסיסקוס, השבוע. כל אנשי האפיפיור

נסיכת נורבגיה, מטה מאריט, התנצלה בפומבי על קשרי החברות שניהלה עם הפדופיל המורשע ג'פרי אפשטיין. רעייתו של יורש העצר הנורבגי הסבירה כי לא ידעה דבר על מעשיו של אפשטיין, שאותו פגשה כמה פעמים בין 2011 ל־2013, אחרי שהוא כבר נכלא ל־13 חודשים בגלל עבירות מין.

אופס, בריטני ספירס כבר בת 38, והשבוע היא יצאה לחגוג את יום ההולדת שלה עם החבר סם אסגהרי בערב רומנטי של החלקה על הקרח במרתף של בית מלון במיאמי.

שני כוכבי קיי־פופ, ג'ונג ג'ון־יונג וצ'ואי יונג־הון, נשפטו השבוע לשש ולחמש שנים בכלא (בהתאמה), אחרי שהורשעו באונס קבוצתי ובסימום צעירות. ג'ונג ג'ון־יונג בן ה־30 - זמר, שחקן וכוכב ריאליטי דרום־קוריאני, פרש מתעשיית הבידור לפני כחצי שנה אחרי שנחשף כי ניצל את מעמדו לביצוע מעשים מזעזעים. הוא תיעד את עצמו במצלמות נסתרות מקיים יחסי מין עם צעירות, שאותן ניצל ולפעמים סימם, ואז הפיץ את הסרטונים בקבוצת צ'אט של אפליקציית שיחות מקומית, שבה היו חברים גברים רבים ששיתפו סרטונים דומים והתלוצצו על אונס וסימום נשים.

לכל הרכילות הכי רותחת בעולם

לכל הכתבות, הטורים והמדורים של שישבת

ובכלל, משהו רע עובר לאחרונה על תעשיית הפופ הקוריאנית. השבוע נמצאה בביתו גופתו של שחקן הטלוויזיה הקוריאני צ'ה אין־הא (27), והוא כבר הקורבן השלישי של התעשייה רק בשלושת החודשים האחרונים. קדמו לו שתי כוכבות פופ גדולות, סולי וגו הארה, ששמו קץ לחייהן אחרי שסבלו מדיכאונות ומבריונות רשת. שיעור ההתאבדות בדרום קוריאה הוא מהגבוהים בעולם, ותעשיית הפופ המקומית ידועה כלחוצה ומלחיצה.

קלי קלרקסון מחפשת מישהו שייקח ממנה את האחוזה המפוארת שלה על קצה האגם בטנסי, 40 קילומטר מנאשוויל. אחרי כמעט שנתיים בשוק הסכימה הזמרת להפחית את הסכום שהיא דורשת מ־8.75 מיליון דולר ל־7.49 מיליון. ממש בזיל הזול.

הילארי קלינטון לקחה את בתה צ'לסי והנכדים לצפות בסרט "לשבור את הקרח 2" בבית קולנוע בניו יורק.

ורוברט רדפורד בן ה־83 טס לביקור בוותיקן עם אשתו סיביל זגארס, פגש את האפיפיור פרנסיסקוס ואפילו לחץ לו יד. הללויה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר