"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דני דנון הודיע: "לא אתמודד לכנסת"

למרות ההערכות השונות, שגריר ישראל באו"ם לא יתפטר מתפקידו כדי להתמודד בבחירות לליכוד • "בכוונתי להמשיך ולחזק את המדינה בחזית הדיפלומטית"

,עודכן
דני דנון באו"ם, לא יתפטר מתפקידו // צילום: UN photo, Manuel Elias

למרות ההערכות במערכת הפוליטית, שגריר ישראל לאו"ם דני דנון הודיע כי לא יתפטר מתפקידו, ולא יתמודד בבחירות המקדימות לליכוד.

לדבריו של דנון, "משלחת ישראל לאו"ם בהובלת ראש הממשלה ממשיכה להגיעלהישגים חסרי תקדיםבמערכה המדינית. בתקופה מאתגרת זאת בכוונתי להמשיך ולקדם את מעמדה של מדינת ישראל בזירת האו"ם, ולכן לא אתמודד בבחירות המקדימות הקרובות".

דנון הוסיף ואמר, כי ״תפקיד חשוב זהכולל בתוכו אחריות רבה, ולכן בכוונתי להמשיך ולחזק את מדינת ישראל בחזית הדיפלומטית בתקופה רגישה זו״.

במהלך חודש ינואר הקרוב יגיע השגריר דנון עם משלחת של ארבעים שגרירי או"ם לביקור בישראל, ובמהלך ביקורם יסיירו השגרירים בגבול הצפון.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר