"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפריימריז בליכוד: 22.6% הצביעו עד 16:00

רה"מ נתניהו ביקש מהמתפקדים: "צאו להצביע עבורי כדי לתת תשובה מוחצת לשמאל ולתקשורת" • מטה סער טען לאי סדרים בקלפיות • עדכונים שוטפים

,עודכן
בנימין נתניהו ורעייתו שרה מצביעים בקלפי בבנייני האומה //, צילום: .

הפרימרייז בליכודממשיכים להתנהל על רקע מזג האוויר הסוער וטענות של מטה סער על אי סדרים. עד השעה 16:00 הצביעו 22.6% ממתפקדי הליכוד. חבר הכנסת גדעון סער הצביע הבוקר עם רעייתו גאולה אבן בקלפי בתל אביב ואילו רה"מ בנימין נתניהו הצביע בצהריים עם רעייתו בקלפי בבנייני האומה בירושלים.

בתוך כך, קרא נתניהו בעמוד הפייסבוק שלו למתפקדי הליכוד לצאת להצביע למרות הסערה שבחוץ וטען ללחצים וכוחות שמנסים להשפיע על המתפקדים לא להצביע. "אחיי ואחיותיי מתפקדי הליכוד, כוחות אדירים ולא רק מזג האוויר, מנסים להשפיע עליכם להישאר בבית. בואו היום להצביע עבורי לראשות הליכוד. שנים אני פועל בשליחותכם למען המדינה האהובה שלנו. עכשיו אני מבקש את תמיכתכם", כך נתניהו.

עוד ביקש ראש הממשלה: "צאו היום להצביע עבורי כדי לתת תשובה מוחצת לשמאל ולתקשורת: הם לא יחליטו בשבילנו. רק אנחנו נקבע מי ינהיג את הליכוד והמדינה. ניצחון גדול עבוריבפריימריזיבטיח ניצחון ענק לליכוד בבחירות לכנסת. בואו להצביע עבורי. סומך עליכם".

זמן קצר לאחר פתיחת הקלפיות, טען המתמודד וח"כ גדעון סער לאי סדרים בהצבעה. בהודעה שנמסרה ממטה סער נכתב כי "אי סדרים חמוריםבפריימריזלליכוד: קלפיות נפתחו לפני הזמן בניגוד לחוק, ונאסר על משקיפים מטעם המטה להיכנס". עוד מסרו כי המטה הוציא מכתב תלונה לוועדת הבחירות.

גדעון סער ורעייתו גאולה אבן בדרך לקלפי בגשם // צילום: קוקו

במטה סער נטען כי לאירוע חריג בקלפי בחדרה. המשקיף לא הורשע להיכנס והתעקש לעצור את ההצבעה. לאחר שהמשטרה הוזעקה למקום התגלו בקלפי פתקי הצבעה של סער שהודבקו זה אל זה.

סער הצביע יחד עם רעייתו גאולה אבן בקלפי בתל אביב. סער צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "היום הזה הוא יום גורלי לליכוד ולמדינה. היום בכוחנו לחולל יחד שינוי ולהביא תקווה חדשה לאזרחי ישראל; להבטיח את המשך שלטון המחנה הלאומי ואת נצחון דרכו. אני מבקש את אמונכם ואת קולכם כדי להביא את הבשורה שעם ישראל כולו מצפה לה. בואו להצביע עבורי ויחד נבטיח את נצחון הליכוד ב-2 במרץ".

גדעון סער מצביע בקלפי בתל אביב // צילום: קוקו

בשעה 09:00 בבוקר נפתחו 106 אתרי הצבעה בכל רחבי הארץ, בהם צפויים יצביעו 116,048 מתפקדים בעלי זכות בחירה. ההצבעה תסתיים בשעה 23:00.

שיעורי ההצבעה יוצגו בחמ"ל המרכזי שינוהל בכפר המכביה, ויפורסמו אחת לכמה שעות. התוצאות הסופיות יתפרסמו ביום שישי לפנות בוקר. ועדת הבחירות של הליכוד תפקח על כל מהלך ההצבעה ועל ספירת הקולות, בשקיפות מלאה מול מטות שני המועמדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר