"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יממה לפריימריז: סערה בליכוד סביב דברי רגב נגד סער

הרוחות מתלהטות לפני הפריימריז מחר • שרת התרבות והספורט, ממחנה נתניהו, תקפה את גדעון סער: "מי אתה?" • יריבו של נתניהו הגיב: "אני בוכרי גאה"

,עודכן
מירי רגב וגדעון סער // צילומים: אורן בן חקון // מירי רגב וגדעון סער // צילומים: אורן בן חקון

האמירה מעוררת המחלוקת – והסערה:פחות מ-24 שעות לפתיחת הקלפיות בפריימריזלראשות הליכוד, ח"כ גדעון סער הגיב היום (רביעי) לאמירתה של השרה מירי רגב – ממחנה נתניהו: "לא ניתן לבוכרים לנצח".

רגב התייחסה למוצאו הבוכרי של סער, שהעלה היום ציוץ לטוויטר ובו כתב: "אני בוכרי גאה!". גם במפלגת העבודה גינו את אמירתה של רגב: "כתם על מפלגת הליכוד שהפכה למנותקת וגזענית, הליכוד של נתניהו ורגב לא סופר בני אדם. מדובר בכתם של בושה לליכוד. ההתבטאות הגזענית של רגב נגד קהילת יהודי בוכרה בישראל לא יכולה לעבור לסדר היום, על ראש הממשלה נתניהו להודיע כי הוא משעה אותה מכל תפקידיה".

עוד בנושא:

לא יתקיימו פריימריז לרשימת הליכוד

שלח: "עדיף שבג''ץ לא יפסול את נתניהו"

בג"ץ החליט: ב-31 בדצמבר ייערך הדיון בשאלה האם לנתניהו מותר להרכיב ממשלה

רגב אמרה את הדברים אתמולבכנס תמיכה בראש הממשלה נתניהו באור יהודה. "גדעון סער הציע ביהירות למנות את נתניהו לנשיא. עם כל הכבוד לסער, מי אתה?", אמרה רגב.

בוכרי גאה!pic.twitter.com/GEAeQpuoRi

— גדעון סער (@gidonsaar)December 25, 2019

כאמור, הפריימריז במפלגת הליכוד יתקיימו מחר, יום חמישי, ובהם יבחרו חברי מרכז הליכוד את זהותו של יו"ר התנועה שירוץ בראשה בבחירות הקרובות לכנסת ה-23, ב-2 במרץ. את השבוע מנצלים ראש הממשלה נתניהו וח"כ סער למפגשים עם פעילים וחברי מרכז הליכוד לקראת הבחירות הפנימיות.

בתוך כך, ועדת הבחירות של המפלגה אישרה השבוע, כי בעקבות תנאימזג האוויר החורפי שכבר החל, תוארך ההצבעה בשעה נוספת והיא תתקיים בין השעות 8:00 בבוקר ל-23:00 בלילה, וספירת הקולות תחל מייד עם סגירת הקלפיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר