"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריקלין: "אני לא מצטרף לפוליטיקה"

לאחר שעלתה האפשרות שיעלה לבית היהודי, העיתונאי הודיע: "נשאר בתקשורת, תודה רבה לכל ההצעות" • בעבר היה מועמד לשריון מקום במפלגת הליכוד

,עודכן
שמעון ריקלין, צילום: משה שי

שמעון ריקלין, איש תקשורת הימני, הודיע הערב (ראשון) כי בסופו של דבר החליט שלא להצטרף למפלגתהבית היהודי.

"הפניות ממשיכות למרות ההבהרות", צייץ ריקלין. "אז למי שלא הבין. נשאר בתקשורת ותודה רבה לכל ההצעות ולכל התמיכה.
מקווה שיהיה הפעם איחוד בימין ומאחל בהצלחתו לטובת המחנה".

הפניות ממשיכות למרות ההבהרות.
אז למי שלא הבין.
נשאר בתקשורת ותודה רבה לכל ההצעות ולכל התמיכה.
מקווה שיהיה הפעם איחוד בימין ומאחל בהצלחתו לטובת המחנה

— שמעון ריקלין (@Riklin10)January 12, 2020

מוקדם יותר צייץ ריקלין בהתייחס לספוקלציות: "זה מוקדם מדי. עדיין לא הולך לשום מקום למרות ההצעה הנדיבה של הבית היהודי. בניגוד לבחירות הקודמות חשוב שהפעם ירוצו ביחד ושמח לעזור בכך בלי קשר למקום בכנסת".

חברים יקרים.
תודה רבה לכל המברכים.
תודה רבה לכל המתעניינים.
זה מוקדם מדי.
עדיין לא הולך לשום מקום למרות ההצעה הנדיבה של הבית היהודי.
בניגוד לבחירות הקודמות חשוב שהפעם ירוצו ביחד ושמח לעזור בכך בלי קשר למקום בכנסת.
אם יהיה משהו חדש בעניין אעדכן עד אז נא לחזור לשגרה

— שמעון ריקלין (@Riklin10)January 12, 2020

העיתונאי, שאף פעם לא הסתיר את דעותיו הפוליטיות, התמודד בעבר בפריימריז במפלגת "הבית היהודי" לקראת הבחירות לכנסת העשרים, נבחר למקום ה-16 ברשימת "הבית היהודי",אך בבחירות זכתה המפלגה בשמונה מנדטים בלבד, וריקלין לא נכנס לכנסת. לקראת הבחירות לכנסת העשרים ואחת ב-2019 היה ריקלין מועמד לשריון במקום ה-28 ברשימת הליכוד, מקום שלבסוף ניתן לנציג הבית היהודי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר