"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אשכנזי: "במקום נתניהו הייתי נוהג אחרת"

שר החוץ התייחס בגל"צ להתנהלות נתניהו בגיבוש הסכמי השלום • על הריאיון של ראש המוסד מאמש: "הוא לא צריך לעסוק בפוליטיקה"

,עודכן
"נצא מהסגר בצורה מסודרת" // צילום ארכיון: אייל מרגולין - ג'יני // "נצא מהסגר בצורה מסודרת"

שר החוץ גבי אשכנזי, שלא הצטרף לטקס חתימתהסכמי השלוםעם איחוד האמירויות ובחריין בבית הלבן השבוע, ביקר היום (חמישי) את התנהלותו של ראש הממשלה נתניהו ואמר: "במקומו הייתי נוהג אחרת". הדברים, שנאמרו במסגרת ראיון לגל"צ, הגיעו על רקע השיח שטוען כי נתניהו מידר את אשכנזי ואת רה"מ החליפי ושר הביטחון בני גנץ מגיבושההסכמים.

אשכנזי, שבכל זאת חתם על ייפוי כוח שאפשר לנתניהו לחתום במקומו עלההסכמים, הוסיף: "מהרגע שבחר (נתניהו) לנהוג כך, לא ראיתי הבדל גדול אם אמחא כפיים בארץ או בבית הלבן. בחרתי לעסוק בקורונה ובמה שכרוך בהסכם".

עוד אמר: "אנחנו בתמונה לגבי הסכמים עם מדינות נוספות. דיברתי עם העומאנים ועם מדינות אחרות. אין שום סיבה שלא אסע לטקס החתימה עם סעודיה".

אשכנזי התייחס לשאיפות הפוליטיות שהביעראש המוסד יוסי כהןאתמול בחדשות 12: "מי שנמצא בשירות המדינה לא צריך לעסוק בפוליטיקה, אלא בתפקיד שלו. הוא לא ראש המוסד הראשון שכבר מזמן לא חשאי".

בנוגע לסגרשייכנס לתוקפו מחר: "היה הכי קל לכולנו לסגור הכול, אבל אנחנו מאפשרים לנהל את הכלכלה באופן שיצמצם את התחלואה, אך יאפשר לאנשים לשרוד. נצא מהסגר בצורה מסודרת, בניגוד להתנהלות השגויה בפעם הקודמת. נשוחח על האופן שבו נעשה זאת בשבוע הבא. כבר החלטנו שנחזור מהמצב הזה לרמזור".

לשאלה האם פתיחת שנת הלימודים ב-1 בספטמבר הייתה טעות, טען כי ההחלטה הייתה נכונה לשעתה. לדבריו, רק לאחר מכן התברר שהתחלואה במוסדות החינוך הולכת וגדלה – ולכן הוחלט לסגור אותם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר