ניפוץ שמשת רכבה של הרצוג - לא פלילי

כך מעריכים במשטרה בהסתמך על סרטון אבטחה שתיעד אבן שהועפה מהכביש בשוגג

ככל הנראה - לא מעשה פלילי. בני הזוג הרצוג // ככל הנראה - לא מעשה פלילי. בני הזוג הרצוג

מתחזקת ההערכה במשטרה, לפיה האירוע בו נופצה שמשת מכוניתה של רעית יו"ר המחנה הציוני מיכל הרצוג לא בעל אופי פלילי. 

כל העדכונים: הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הבוקר נמסר מהמשטרה, כי במהלך הבדיקה בוצעו מספר פעולות וכן נלקח סרטון ממצלמת אבטחה המוצבת באזור האירוע. מצפייה בסרטון עולה האפשרות כי ככל הנראה רכב שעבר בסמוך לבית פגע בשתי אבנים שהיו פזורות על הכביש. כתוצאה מפגיעת צמיגי הרכב עפו האבנים ופגעו בשמשת הרכב.

אתמול כינה יצחק הרצוג את האירוע כ"לא נעים". בחשבון הטוויטר שלו כתב יו"ר העבודה כי "כולנו בסדר ואנחנו ממשיכים בשגרה. סומכים על המשטרה ומודים לכל הדואגים והשואלים". 

במשטרה ימשיכו בימים הקרובים לחקור את נסיבות המקרה, כשעד כה לא נעצרו או נחקרו חשודים. מהאבנים נלקחו טביעות DNA וטביעות אצבע, אך כאמור ככל הנראה הן לא הועפו אל רכבה של הרצוג אלא הועפו בשוגג.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר