"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ליברמן: "נפעל כדי שעודה לא יהיה ח"כ"

שר הביטחון פרסם בפייסבוק הודעה בגנותו של יו"ר הרשימה המשותפת בגין השתתפותו בעצרת לזכרו של ערפאת • אבו מאזן השתתף בעצרת: "שנת 2017 תהיה השנה שבה הכיבוש הישראלי יסתיים"

,עודכן
אביגדור ליברמן // צילום: דודו ועקנין // אביגדור ליברמן // צילום: דודו ועקנין

אביגדור ליברמן, שר הביטחון ויו"ר ישראל ביתנו העלה היום (יום חמישי) סטטוס זועם נגד יו"ר הרשימה המשותפת, ח"כ איימן עודה, בשל השתתפותו בעצרת לזכרו של ערפאת, יו"ר הרשות הפלשתינית לשעבר שמת לפני 12 שנים.

ליברמן כתב בסטטוס, "להגיע ללוויה של פרס בירושליםהוא לא מוכן - לנאום לזכר ערפאת היום ברמאללה - כן. נמשיך לפעול כדי שהוא גם לא יהיה חבר בכנסת בירושלים אלא מקסימום חבר במועצה הפלסטינית ברמאללה".

הסטטוס שפרסם ליברמן בגנותו של ח"כ עודה // צילום: מתוך פייסבוק

בעצרת השתתף גם יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן שנשא דברים וייתכן שגם רמז בעניין המשך חקירת מותו של קודמו בתפקיד. לדבריו, "חקירת מותו של עראפת תסתיים בקרוב ואתם תופתעו לגלות מי אחראי למותו. אני יודע מי הרוצח".

גם לנושא המדיני התייחס אבו מאזן: "לאחר סגירת האופק המדיני והתחמקותה של ישראל מהסכמי השלום שנחתמו יזמנו כינוסועידה בינלאומית לשלום. צרפת אימצה את הרעיון, ואנחנו מקווים שהיא תמשיך בביצוע הרעיון". עוד הוסיף בעניין, "נישאר חזקים וסבלנים עד השגת עצמאותנו וכשאומרים מדינה פלסטינית אין לשכוח שירושלים תהיה בירתה. שנת 2017 תהיה השנה שבה הכיבוש הישראלי יסתיים".

כזכור חברי הכנסת של הרשימה המשותפת לא הגיעו להלוויתו של הנשיא התשיעי, שמעון פרס ז"ל. לטענת חברי הכנסת "פרס הוא אבי ההתנחלויות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר