[object Object]

ידידיה ויטל נכנס לפוליטיקה?

ידידיה ויטל מגיע ל"אז ככה: אחת על אחד" ומסביר אחרי שנים של אקטיביזם מה הדרך שהכי מפחיד אותו מלהיכנס לפוליטיקה

[object Object]

בפרק האחרון של "אז ככה: אחת על אחד" ששודר ביום ש' (08 באוגוסט) השחקן, האקטיביסט ויוצר התוכן ידידיה ויטל סיפר מדוע מרגיש צורך לפרסם מערכונים סאטיריים ברשתות החברתיות - והאם יש סיכוי שנראה אותו כחבר כנסת בקרוב?

ויטל, שפרץ לחיינו עם סדרות נוער כמו ״השמיניה״ ו״חצויה״ היה במשך שנים אחד מכוכבי הנוער הבולטים בישראל ואף כתב בעבר טור דעה ב"מעריב לנוער".

בראיון עם בר ציבלין, ויטל מסביר מדוע הוא לא חושש להביע את דעותיו ברשתות ומתייחס לאפשרות שבעתיד נראה אותו דווקא בתור נבחר ציבור. לדבריו, אחד הדברים שמרתיעים אותו מהעולם הפוליטי הוא הצורך לזכות באהדת הציבור ולהיבחר - צורך שהוא מכיר היטב גם מעולם המשחק. 

צפו בקטע מתוך הפרק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...