אם אתם מחפשים קינוח שיגרום לכולם לעצור ולהגיד "וואו" –- הגעתם למקום הנכון. עוגיות ענק רכות ומלאות שוקולד, עם קרם עשיר משמנת ומסקרפונה שמקבל שדרוג מתוק בזכות קינדר מעל. המתכון אולי נשמע מושחת - אבל זה סוד הקסם שלו. צפו.
לעוגיות:
200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
200 גרם סוכר חום כהה
כפית סודה
350 גרם קמח
2 ביצים
75 גרם קורנפלור
20 גרם שוקולד לבן
20 גרם שוקולד חלב
לקרם:
500 גרם שמנת להקצפה
250 גרם מסקרפונה
20 גרם פודינג וניל
80 גרם אבקת סוכר
קינדר
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה ושוקולד חלב ולבן לבצק, מכדררים כדורים של 50 גרם ומניחים כל אחד ברינג, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לקרם במיקסר מקציפים את כל המצרכים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף, לאחר האפייה מזלפים מעל כל עוגייה קרם ומקשטים עם קינדר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

