רכות, מתוקות וקלות להכנה: מתכון לעוגיות שחייבים לנסות

המתכון שישגע את כולם: עוגיות ענק שוקולדיות במילוי קרם מסקרפונה עם קינדר מלמעלה • פשוט להכנה, מרשים בטירוף, וכזה שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו • מושלם לאירוח, ימי הולדת או סתם כשמתחשק להתפנק

עוגיות קלות להכנה שחייבים לנסות להכין בבית. צילום: כ"נ דניאל פטיסייר

אם אתם מחפשים קינוח שיגרום לכולם לעצור ולהגיד "וואו" –- הגעתם למקום הנכון. עוגיות ענק רכות ומלאות שוקולד, עם קרם עשיר משמנת ומסקרפונה שמקבל שדרוג מתוק בזכות קינדר מעל. המתכון אולי נשמע מושחת - אבל זה סוד הקסם שלו. צפו.

מתכון לעוגיות שאתם חייבים לנסות

לעוגיות:

200 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר

200 גרם סוכר חום כהה

כפית סודה

350 גרם קמח

2 ביצים

75 גרם קורנפלור

20 גרם שוקולד לבן

20 גרם שוקולד חלב

לקרם:

500 גרם שמנת להקצפה

250 גרם מסקרפונה

20 גרם פודינג וניל

80 גרם אבקת סוכר

קינדר

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים חמאה רכה, סוכר, סוכר חום כהה, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים קמח, סודה ושוקולד חלב ולבן לבצק, מכדררים כדורים של 50 גרם ומניחים כל אחד ברינג, אופים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לקרם במיקסר מקציפים את כל המצרכים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף, לאחר האפייה מזלפים מעל כל עוגייה קרם ומקשטים עם קינדר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר