"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
היידי קלום נגד זריקות ההרזיה: "מעולם לא הבנתי את עניין מידה אפס"
בזמן שתרופות ההרזיה משתלטות על הוליווד, דוגמנית העל הגרמנייה מצהירה שאין לה שום כוונה להשתמש בהן • בראיונות חדשים היא מסבירה למה היא מעדיפה גוף בריא על פני רזון קיצוני, מה בעלה הצעיר מבקש ממנה לעשות - ואילו הרגלים באמת מלווים אותה ביום־יום
היידי קלום. צילום: EPA

היידי קלום נגד זריקות ההרזיה: "מעולם לא הבנתי את עניין מידה אפס"

בזמן שתרופות ההרזיה משתלטות על הוליווד, דוגמנית העל הגרמנייה מצהירה שאין לה שום כוונה להשתמש בהן • בראיונות חדשים היא מסבירה למה היא מעדיפה גוף בריא על פני רזון קיצוני, מה בעלה הצעיר מבקש ממנה לעשות - ואילו הרגלים באמת מלווים אותה ביום־יום

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בגיל 53,דוגמנית העל היידי קלוםמציבה אלטרנטיבה לאחד הטרנדים הבולטים בעולם הבידור: מרדף בלתי פוסק אחר רזון. בזמן שסלבריטאיות רבות מודות בשימוש בתרופות הרזיה, קלום מבהירה שהיא בוחרת בדרך אחרת - גוף בריא, הרגלים מאוזנים וללא קיצורי דרך.

"מעולם לא הבנתי את עניין מידה אפס. את פשוט לא קיימת אם את במידה אפס", אמרה בראיון ל־USA Today. כשנשאלה על טרנד זריקות ההרזיה, השיבה למגזין Us Weekly: "אני לא מעוניינת בזה בכלל".

לא מעוניינת בזריקות הרזיה, היידי קלום, צילום: אי.פי

קלום מספרת שלאורך השנים ספגה לא מעט ביקורת על גופה, ולעיתים אף פרצה בבכי בעקבות ההערות. כיום, לדבריה, היא מרגישה טוב יותר דווקא כשהיא לא מנסה להיות הכי רזה שאפשר.

מי שמחזק את הגישה הזו הוא בעלה, המוזיקאי טום קאוליץ, הצעיר ממנה ב־16 שנים. לדבריה, הוא דווקא מעודד אותה "לאכול יותר", משום שלטעמו היא נראית יפה יותר "כשיש קצת יותר בשר".

קלום גם יוצאת נגד התפיסה שלפיה נשים בשנות ה־50 לחייהן כבר אינן יכולות להיות סקסיות. מבחינתה, משיכה מתחילה בביטחון עצמי ובתחושת ערך, הרבה לפני המספר שעל המשקל. היא אף נזכרה בביקורת שספג בעבר בעלה לשעבר, הזמר סיל, על הצלקות בפניו, מבלי שרבים ידעו כי הן נגרמו בעקבות מחלת הזאבת, ואמרה שמעולם לא הפסיקה לראות בו אדם יפה.

כך נראית שגרת הבריאות של היידי קלום

אוכל פשוט במקום דיאטות קיצוניות -קלום מבשלת בבית, מעדיפה חומרי גלם טריים, חלבון איכותי וירקות עונתיים, ואינה סופרת קלוריות באובססיביות.

מעדיפה ירקות מבושלים קלות -בניגוד לטרנד המזון הנא, היא מעדיפה חליטה או בישול קצר, שלדבריה מקלים על העיכול ומפחיתים תחושת נפיחות.

אוכלת לאט ומקשיבה לגוף -היא מקפידה ללעוס היטב, נמנעת מארוחות כבדות ושומניות ומשתדלת שלא לשתות הרבה במהלך הארוחה. את ההרגלים האלה היא מעבירה גם לבתה, הדוגמנית לני. "לפעמים יש אצלנו שום עם סלט, ולא סלט עם שום", היא מתבדחת.

שומרת על שגרה בריאה, היידי קלום, צילום: Michaela STACHE / AFP

אימוני כוח במקום שעות של אירובי -קלום משלבת הרמת משקולות ופילאטיס כדי לשמור על מסת שריר, צפיפות עצם ובריאות מטבולית. מעבר לכך, היא פשוט מקפידה להיות פעילה לאורך היום.

התאוששות ושינה כחלק מהשגרה -שגרת הבריאות שלה כוללת סאונת אינפרא־אדום, טבילות קרח ושעות שינה קבועות, שלדבריה מסייעות להתאוששות הגוף ולשמירה על האנרגיה.

אין קיצורי דרך -"לא הגיוני לאכול גרוע ואז להסתמך על תוספי תזונה", היא אומרת. מדי פעם היא נוסעת למרכז בריאות רפואי באוסטריה, שאותו היא מגדירה כ"אתחול" לגוף - ולא כפינוק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...