"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בגיל 43: אלה סודות שגרת הכושר של איוונקה טראמפ
בתו של נשיא ארה"ב ומעצבת האופנה מתחזקת שגרת חיים אינטנסיבית, ומשלבת אימוני כוח שעוזרים לה לשמור על גוף חטוב ובריא • בין לבין, היא נהנית מפעילויות גופניות כמו ג'יו-ג'יטסו, גלישה וגולף
"זה טוב לכולם". איוונקה טראמפ , GettyImages
איוונקה טראמפ. צילום: GettyImages

בגיל 43: אלה סודות שגרת הכושר של איוונקה טראמפ

בתו של נשיא ארה"ב ומעצבת האופנה מתחזקת שגרת חיים אינטנסיבית, ומשלבת אימוני כוח שעוזרים לה לשמור על גוף חטוב ובריא • בין לבין, היא נהנית מפעילויות גופניות כמו ג'יו-ג'יטסו, גלישה וגולף

0השמעה
[object Object]

איוונקה טראמפ ידועה בעיקר כבתו של נשיא ארה"ב הנוכחי דונלד טראמפ וכיועצת לשעבר בבית הלבן, אך היא גם חצבה לעצמה זהות משלה כיזמית עם מותג האופנה שלה. מה שאתם אולי לא זוכרים הוא שהיא בילתה את שנות הנעורים שלה כדוגמנית, מה שהיה אומר להישאר בכושר תמידי.

כיום, כשהיא מתקרבת לאמצע שנות ה-40 לחייה, איוונקה החליפה את עידן היוגה והפילאטיס שלה בשגרת אימוני כוח אינטנסיביים יותר. "אני מאמינה בגישת אימוני כוח הבנויה על תנועות יסודיות, קצובות בזמן ופשוטות - סקוואטים, דדליפטים, הינג'ים, דחיפות ומשיכות", היא פרסמה באינסטגרם. "אלה אבני היסוד של האימון שלי, תוך דגש על כוח פונקציונלי לחיים".

View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

לא, היא לא מרימה משקולות באופן מקצועי - לפחות עדיין לא. אבל היא רצינית לגבי הטכניקה, ומוודאת שהיא שולטת בכל תנועה לפני הוספת משקל. היא גם משתדלת לשמור על טווח תנועה מלא.

תנועות אימוני הכוח של איוונקה

איוונקה אומרת שהיא מתאמנת עם מאמן צמוד פעמיים בשבוע, כשהסרטון באינסטגרם שלה נותן הצצה לאיך זה נראה: סקוואטים אחוריים, דדליפטים, TRX, משיכה אנכית כנגד פולי עליון ומכרע צדדי. אחת מהמאמנות שלה, סנדי ברוקמן, אמרה לדיילי מייל שתנועות מורכבות אלה הן היעילות ביותר בהשוואה לטרנדים בכושר לאורך השנים.

View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

אתם אולי תוהים למה איוונקה מדלגת על תרגילים אחרים שמכוונים רק לקבוצת שריר אחת. זה בגלל שרוב אימוני הכוח שלה מתרכזים במה שמכונה "5 הגדולים" - תרגילים שעובדים על קבוצות שרירים מרובות בו זמנית. לא רק שהתנועות האלה בונות כוח, אלא הן גם משפרות קואורדינציה ועוזרות לשרוף שומן.

ברוקמן גם קובעת יעדי כוח עבור לקוחות כמו איוונקה. "יעדי הכוח המינימליים שאני שואפת אליהם עם הלקוחות שלי כוללים: חמש שכיבות סמיכה קפדניות, שתי מתיחות קפדניות, סקוואט אחורי אחד במשקל גוף, דדליפט אחד במשקל גוף, ודחיפת משקולות אחת מעל הראש במשקל 22 ק"ג", היא אמרה.

View this post on Instagram

A post shared by VALENTE BROTHERS jiujitsu (@valentebrothers)

איוונקה מאזנת אימוני כוח עם פעילויות שהיא נהנית מהן

אם אתם לא נהנים מהרמת משקולות, איוונקה אמרה בפודקאסט ה"סקיני קונפידנשיאל" שגם היא לא. "אני נהנית ללכת לטיולים, אני נהנית לשחק ספורט", היא אמרה. היא הדגישה שהיא עדיין אוהבת יוגה ופילאטיס, אבל כיום היא גם מקדישה זמן לגלישה, ג'יו-ג'יטסו ברזילאי, טיולים וגולף. עכשיו שהיא ובעלה ג'ארד קושנר גרים במיאמי, היא לעיתים קרובות עושה הליכות ליד הים אחרי שהיא לוקחת את הילדים שלה לבית הספר. לפעמים היא אפילו לובשת את בגד הים שלה מתחת כדי שתוכל לקפוץ למים אחר כך.

מה שגורם לה להרים משקולות מספר פעמים בשבוע הוא איך זה שינה את הבריאות שלה. אבל השינוי הזה לא קרה מיד. היא ניסתה אימוני כוח בעבר אבל לא התחילה לראות תוצאות עד שהוסיפה יותר חלבון לתזונה שלה. ברוקמן ממליצה ללקוחות שלה לקבל לפחות 20 גרם חלבון כל כמה שעות, אבל איוונקה הולכת מעבר לזה. היא אומרת שהיא צורכת עד 50 גרם חלבון בכל ארוחה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו