הבוקר (שלישי) פגשנו את הדיירת לשעבר לבית "האח הגדול" לרה מטודי בהשקה של אלמה – פמיליפט, טכנולוגיה חדשנית לשיפור איכות חיים לנשים בלבד. מטודי לא הסירה את משפקי השמש הגדולים שלה, ולא בשל הצורך להתרחק מהמעריצים.
"במהלך אירוע הגמר התחלתי להרגיש שמשהו שורף לי בעיניים. בלילה כשחזרנו למלון כבר לא יכולתי לסבול את זה יותר ולא ראיתי כלום ופוניתי למיון. היום אני כבר מרגישה קצת יותר טוב, אבל אני חייבת לשמור על העיניים כי מסתבר שיש לי כוויה. הרופאים לא בדיוק יודעים מה הסיבה לזה, הם אמרו שאולי האיפור או סוג של אלרגיה. במהלך אירוע הגמר עוד אמרתי לבן (ויארניק) שאני מרגישה שמשהו שורף לי על הפנים, חום בעיניים וכאבים".
ומה היא חושבת על הזוכה יובל מעתוק? "מגיעה לה. רציתי או שניר או יובל. אני קצת מאוכזבת ששניר לא זכה, אבל מגיעה למעתוק. שתעשה עם הכסף מה שהיא רוצה. רק בריאות. מגיעה לה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו