"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מעצבי האופנה בסיילים חסרי תקדים

רוצים ללבוש מעיל שלבשה כריסטינה אגילרה בהנחה משמעותית? שחר אבנט מציעה סאמפלים עם אבק כוכבים • יריד סופרמרקט עם 65 מעצבים • סייל לסופ"ש

,עודכן

מי שחושק בבגדי מעצבים, יכול לנצל את סוף השבוע הקרוב לבילוי במכירות מיוחדות של מעצבי אופנה. יריד סופרמרקט מציע בגדי מעצבים של 65 מעצבים, ודרור קונטנטו, שחר אבנט וסבינה מוסייב יוצאים במכירות משלהם.

DUETIC לסופרמרקט // צילום: נועה סלטי
DUETIC לסופרמרקט // צילום: נועה סלטי

המותג: אירוע האופנה "סופרמרקט"
הסייל: אירוע האופנה "סופרמרקט" מבית היוצר של שופוני חוזר עם 65 מעצבי אופנה, אקססוריז ונעליים שיציעו פריטים מהעונה הנוכחית לצד קולקציות מעונות קודמות ב- 50% -80% הנחה. ביום הראשון של היריד, יום חמישי, מקבלים בכל קניה שובר הנחה על סך 15% לקניה מהקולקציה החדשה של אותו מעצב. טווח מחירים לאחר הנחה: 50-900 שקלים. בין המותגים שמשתתפים ביריד נמנים אלף אלף, ענת צפריר, נפתול, סטלה אנד לורי, סיסטר אם ועוד.
איפה ומתי: 20.2-21.2, חמישי: 16:00-21:30, שישי: 9:00-17:00 שבת: 10:00- 19:00 באקספו תל אביב , ביתן 13. דמי כניסה: 10 שקלים.

מעיל זהב שלבשה כריסטינה אגילרה // צילום: יח"צ
מעיל זהב שלבשה כריסטינה אגילרה // צילום: יח"צ

המותג: שחר אבנט
הסייל: המעצבת שחר אבנט מקיימת מכירת סאמפלים עם הנחות של 50% על סמפלים של פריטי custom made שכיכבו במגזינים נחשבים ברחבי העולם ונלבשו על ידי הזמרת כריסטינה אגילרה, הזמרת קמיליה קביו, השחקנית אליזבת מוס, הזמרת איגי אזליה ועוד. בנוסף מקבלים עד 30% הנחה על פרטי סוף עונה מהקולקציה האחרונה. לדוגמא, מחיר מעיל זהב של כריסטינה אגילרה: 1,800 שקלים במקום 3,600 שקלים.
איפה ומתי: עד שישי 21.2. חמישי: 15:00-19:00, שישי: 9:00-16:00. רחוב קיבוץ גלויות 45, תל אביב קומה 4 , סטודיו 201.

דרור קונטנטו // צילום: דביר כחלון
דרור קונטנטו // צילום: דביר כחלון

המותג: דרור קונטנטו
הסייל: מכירה הכוללת מעל 70% הנחה על שמלות כלה ושמלות ערב מקולקציות קודמות. מחיר שמלות: 1,500 - 5,000 שקלים אחרי הנחה. אין צורך בתיאום מראש. בנוסף, דרור קונטנטו ישתף פעולה ביחד עם מעצבת התכשיטים קרן וולף, שתציע גם היא פריטים בהנחות של עד 50% הנחה.
איפה ומתי: חמישי ושישי 20.02-21.02 בסטודיו המעצב, הרצל 158 תל אביב. שעות פעילות: חמישי - 09:00-18:00, שישי 09:00-13:00

סבינה מוסייב // צילום: רותם לבל
סבינה מוסייב // צילום: רותם לבל

המותג: סבינה מוסייב
הסייל: מגוון רחב של פריטי קולקציית סתיו חורף 2019-2020 ימכרו במחירים הנעים בין 75 עד 650 שקלים.
איפה ומתי: עד ה-22/02. באתר, בחנות הדגל, רבי פנחס 3 יפו ובשואו רום הסטודיו, הסדנה 6 כפר סבא. שעות פתיחה: חמישי- החל מהשעה 10:00 עד 19:00, שישי - החל משעה 10:00 עד 15:00.

גוטקס // צילום: יניב אדרי
גוטקס // צילום: יניב אדרי

המותג: גוטקס
הסייל: עד 80% הנחה על כל מותגי בגדי הים והחוף של גוטקס וטורקיז. בנוסף, מקבלים 10% הנחה נוספת לסוף השבוע בלבד.
איפה ומתי: מיום חמישי ה-20.2.20 בשעה 16:00 ועד ראשון ה-23.2.2020 בשעה 9:00. ניתן להשיג באתר.

גולברי // צילום: עמיר צוק
גולברי // צילום: עמיר צוק

המותג: גולברי
הסייל: הרשת משיקה בימים אלה קטגוריית אאוטלט באתר, במסגרתה יוצעו מבצעים והנחות מכל הקולקציות האחרונות במחירים משתלמים של עד 80% על כל הפריטים. יוצעו קולקציות בלעדיות ופריטים במהדורה מיוחדת, כמו גם מבחר פריטי אקססוריז משלימים. בנוסף, האתר יציע מגוון רחב של מידות, החל מ-36 עד 48 ומגוון דגמים וצבעים מכל פריט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר