רקדן וחשפן: הכירו את הנסיך החדש של שלגיה

רייצ'ל זגלר, הדיווה בת ה-24, מוכיחה שכמה שהיא קטנה ועדינה למראה כך היא מספקת דרמות גדולות מהחיים • עכשיו גם יש לה בן זוג חדש

רייצ'ל זגלר. צילום: EPA

 

לא הצלחת בתור שלגיה? לא נורא, תמיד אפשר להחליף תפוח במיוחד כשאת לא באמת מחכה לנסיך אלא בוחרת את הסיפור בעצמך.

רייצ'ל זגלר, דיווה בת 24 שמוכיחה שוב ושוב שכמה שהיא קטנה ועדינה למראה כך היא מספקת דרמות גדולות מהחיים. היא לא צריכה להקריב קול, רגליים או ערכים כדי למצוא את הנסיך שלה, רק לעלות על הבמה של "אוויטה" בלונדון שם מחכה לה ניית'ן לואי פרננד, בן 27, רקדן (וגם חשפן, תודה ששאלתם) עם נוכחות שממלאת כל חלל. לא צריך נשיקה מהנסיך, מספיק להיכנס לסצנה ולגלות שהוא כבר שם, עם ביטחון עצמי, קלילות וחיוך של מג'יק מייק שיודע בדיוק מתי להצמיד את עצמו אליה גם כשזה כבר מזמן לא רק חלק מהכוריאוגרפיה.

רייצ'ל זגלר באוויטה,

נסיך החלומות

אם נדמה לכם שניית'ן צץ משום מקום, תחשבו שוב: הקריירה שלו בווסט אנד מרשימה ומגוונת הרבה יותר ממה שהכותרות הצהובות מספרות. הוא מחזיק בתפקיד "סווינג" - כזה שמכסה ומחליף תפקידים שונים לפי הצורך תפקיד שנחשב מאתגר ודורש גמישות נדירה. הרזומה שלו כולל הופעות במחזות זמר מהבולטים בלונדון: "המילטון", "המלך האריה", "& ג'ולייט"- מחזמר פופולרי שמציג את הסיפור של יוליה אחרי רומיאו עם שירי פופ עכשוויים, וכמובן "Magic Mike Live", שם הגבול בין ריקוד לחשפנות הוא בעיקר המלצה. לאחרונה הוא חלק מהקאסט של "אוויטה" בלונדון פאלדיום, שם הכיר את זגלר ומצא את עצמו באור הזרקורים לא רק בזכות הריקוד.

הזוגיות הזו לא רק חדשה היא גם דביקה במיוחד: על הבמה של "אוויטה" הם נראים צמודים, מחליפים מבטים, נוגעים, רוקדים, וממש מערבבים ביזנס ופלז'ר בלי בושה. אם לשפוט לפי הכימיה, אולי הגיע הזמן שמישהו יזמין את המלכה הרעה שתדרוש מהם לשמור נגיעה או לפחות תבקש קצת מרחק בין סצנה לסצנה. אבל השיא הגיע בפסטיבל BST Hyde Park בלונדון שם תועדו רייצ'ל וניית'ן מתנשקים ומחזיקים ידיים בזמן הופעה של סברינה קרפנטר, רגע שהפך בן לילה מסטורי אינטימי לכותרת ראשית ולגל תגובות סוערות ברשת.

מלכת הפרובוקציות

אבל הסיפור פה הוא לא עוד רומן הוליוודי, זה המפגש האמיתי בין סיפור האגדה לדור הסטוריז והטיקטוק שבמרכזו מלכה שלא מתביישת להחזיק את הכתר של הפרובוקטורית.

זגלר כבר מזמן לא משחקת את הנסיכה שמחכה להצלה, היא ניכסה לעצמה את טייטל המלכה שמחליטה בעצמה מתי לעלות למרפסת בלילה על הבמה ולשיר "אל נא תבכי ארגנטינה" ואז לזרוק עוד תפוח מורעל לכיוון הקהל ברשת. כל מי שחשב שאפשר לעצור אותה עם חץ בלב, צייד מתוסכל או אפילו כישלון קופתי של סרט עתיר תקציב וציפיות, גילה מהר מאוד שהיא לא כאן בשביל הסוף הטוב אלא בשביל הדרמה, הרעש, והכוח לשחק בכולם.

הסערות שהיא מייצרת לא נולדו מהיום. קחו לדוגמה את הביקורת הפומבית שלה נגד דיסני והגרסה המקורית של "שלגיה": "הסרט המקורי מיושן ומסוכן לנשים," הצהירה בראיונות והבהירה שהיא לא מתכוונת לשחק עוד נסיכה פסיבית שמחכה להצלה. התגובה? גל חרמות, ממים וקריאות לחרם עולמי על הסרט בעיקר מצד שמרנים בארה"ב אבל גם לא מעט מעריצים לשעבר.

פתחה חזית. רייצ'ל זגלר וגל גדות בפרמיירה של "שלגיה", צילום: אינסטגרם

וזה לא נגמר שם. זגלר הפכה לדמות קוטבית במיוחד כשבחרה להביע עמדות פוליטיות חדות: בסטורי שנמחק כתבה על תומכי טראמפ: "שלא יידעו שלום לעולם." היא לא פחדה להיכנס ראש בראש עם הימין האמריקאי והפכה במהירות לשק חבטות של פוקס ניוז, מגישי פודקאסטים שמרניים וצבא של מגיבים ברשת.

ואם זה לא מספיק, זגלר לא הסתפקה בזירה המקומית: היא בחרה להביע תמיכה בפלשתינים ברשתות החברתיות, שיתפה פוסטים פרו פלשתינים ויצרה סערה גם בקרב הקהילה היהודית והמעריצים הישראלים. כל ציוץ, כל סטורי, כל אמירה הופכים מיד לקרב רשת בין מי שרואה בה סמל לאומץ נשי מודרני, לבין מי שמאשימים אותה באנטי אמריקאיות, חוסר רגישות או סתם חיפוש תשומת לב.

ואם כל זה לא מספיק, זגלר הקטנטנה עם הפה הגדול והאגו שמסרב להתכווץ  בחרה לפתוח חזית גם עם גל גדות, שותפתה ל"שלגיה", שגבוהה ממנה בשני ראשים ולדעת רבים יפה וענוגה ממנה עשרות מונים. לא משנה לה אם היא עומדת מול אייקון בינלאומי עם הילה של גיבורת על כמו גל, זגלר לא מהססת לדרוך על יבלות, להעביר ביקורת ולגנוב את הפוקוס מבלי למצמץ, להתנצל או לקחת צעד לאחור.

ממשחקי הרעב למשחקי הפפראצי

ובתוך כל זה, הרומן עם פרננד שגם הוא נהנה פתאום מאור הזרקורים נראה כמעט מתבקש. הוא אולי לא נסיך מהאגדות, אבל יש לו כריזמה טבעית, ביטחון עצמי ואנרגיה שמושכת תשומת לב גם כשהוא לא במרכז. הוא לא צריך להיות חתיך קלאסי הוא פשוט יודע בדיוק מתי להפעיל את הקסם ואיך להישאר צמוד למי שצריך על הבמה וגם מחוצה לה. האינסטגרם שלו מלא רגעים מחיי הבמה, צילומים קבוצתיים והרבה אווירת "אני כאן כדי ליהנות", ולפעמים זה כל מה שצריך כדי לכבוש לב של כוכבת.

עבור זגלר זה הרומן הפומבי הראשון מאז הפרידה מג'וש אנדרס ריברה, כוכב "סיפור הפרברים" ו"משחקי הרעב", איתו הייתה בזוגיות שלוש שנים. הפרידה לא אושרה רשמית, אבל מאז תחילת 2025 לא נראו יחד והפפראצי מהייד פארק סימן סופית את תחילת הפרק החדש.

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Nathan Louis-Fernand‎‏ (@‏‎nathanlfernand‎‏)‎‏

אז האם זה רומן של קיץ, מהלך יחצני או תחילתה של אגדה חדשה? אף אחד לא יודע, אבל אם לשפוט לפי כמות העוקבים שצוברים שניהם והזרם הבלתי פוסק של תגובות, ממים וסטוריז, הסיפור הזה רחוק מלהסתיים. בינתיים, כל מה שצריך זה תפוח, במה, ונסיך שיודע לרקוד. כל השאר? זה כבר עניין של יח"צ, או כמו שזגלר אוהבת - דרמה והרבה רעש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר