"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי שנים של משבר: עודד פז ואשתו מתגרשים
כוכב הילדים ואשתו אושר סלים הודיעו על גירושים, לאחר שנים בהן חוו משבר ביחסים • "אחרי הרבה מאוד זמן של רעשי רקע ושאלות מצאנו את העיתוי הנכון ביותר"
אושר סלים ועודד פז בימים טובים יותר. צילום: אינסטגרם

אחרי שנים של משבר: עודד פז ואשתו מתגרשים

כוכב הילדים ואשתו אושר סלים הודיעו על גירושים, לאחר שנים בהן חוו משבר ביחסים • "אחרי הרבה מאוד זמן של רעשי רקע ושאלות מצאנו את העיתוי הנכון ביותר"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

עודד פז ואשתו אושר סלים הודיעו היום (ראשון) עלגירושים.

השניים, שחוו בשנים האחרונות משבר ביחסים, הגיבו לנושא בחשבונות האינסטגרם של שניהם וכתבו: "היי לכולם, כידוע בשנים האחרונות לא שיתפנו רבות מחיינו האישיים, ואחרי הרבה מאוד זמן של רעשי רקע ושאלות מצאנו את העיתוי הנכון ביותר עבורנו ועבור המשפחה שלנו לספר שהחלטנו באהבה ובכבוד הדדי להתגרש".

הסטורי של עודד פז ואושר סלים,צילום: אינסטגרם

לאחר מכן כתבו: "הילד שלנו והחיים המשותפים שלנו כמשפחה הם תמיד מעל הכל ולנצח נשאר מחוברים" והוסיפו: "תודה לאלו ששמרו וכיבדו את פרטיותנו לאורך תקופה, אתם יודעים מי אתם ואנו מעריכים זאת מאוד".

השניים החליטו להתגרש לאחר עשור של נישואים. לסלים ופז יש ילד משותף בן 8 בשם לני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו