"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רגע לפני החתונה: כוכבת "האח הגדול" בשתי שמלות מפתיעות

רומי נסט חגגה עם בן זוגה וקרוביהם את טקס החינה המסורתי, שבמהלכו היא החליפה שתי שמלות • מתי בדיוק תתקיים החתונה ואיך נראו השמלות שלבשה? צפו

, עודכן
0השמעה

רגע לפני החתונה: כוכבת "האח הגדול" רומי נסט בחגיגות החינה שלה // צילום: אריאל כהן

רגע לפני שתינשא ב-1 באוגוסט עם בחיר ליבה, יוצאת "האח הגדול" רומי נסט חגגה אמש (רביעי) את טקס החינה המסורתי.

נסט, שזכורה לקהל הרחב בזכות השתתפותה בתוכנית הריאליטי, חגגה עם בן זוגה אורי אזריהן, איתו התארסה בחודש ספטמבר האחרון, באולם האירועים "אגדתא" באשדוד, באירוע שהופק על ידי נוי כהן, שבמהלכו היא החליפה לא פחות משתי שמלות.

רומי נסט בטקס החינה, אמש, צילום: ברנדו פוטוגרפי
מחכים לחתונה עצמה. נסט ואזריהן, אמש, צילום: ברנדו פוטוגרפי

כזכור, נסט יצאה בעבר עם כוכב "חתונה ממבט ראשון" שי יעקובוביץ', אך הקשר הזוגי בין השניים לא צלח – אך היא כבר המשיכה הלאה, ובקרוב תעמוד מתחת לחופה עם אזריהן.

רומי נסט בטקס החינה, אמש // צילום: ברנדו פוטוגרפי

בקרוב מתחת לחופה. נסט ואזריהן, אמש // צילום: ברנדו פוטוגרפי, צילום: ברנדו פוטוגרפי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר