"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האהבה מנצחת: החתונה שלא השאירה אף עין יבשה

עדן טהרני, הזמרת העיוורת שפרצה לתודעה בתוכנית "אקס פקטור" נישאה אמש לבחיר ליבה, מתן רוקח, לבקן ולקוי ראייה • " גם אנשים עם מוגבלות יכולים להצליח"

,עודכן
0השמעה

עדן טהרני נישאה // צילום: אור גפן

הזמרת העיוורת עדן טהרני, שזכורה לנו מתוכנית הטלוויזיה "אקס פקטור" נישאה אמש (שלישי) לבן זוגה, מתן רוקח, לבקן ולקוי ראייה, בחתונה חגיגית ומרגשת בהפקתו של שון בלאיש

עדן ומתן הכירו בתנועת נוער לפני 12 שנים והקשר שלהם התחזק לפני ארבע שנים שוב ומאז השניים לא נפרדים זה מזו. לפני השנה החדשה הם החליטו להינשא ולהתחיל בחייהם המשותפים.

עדן טהרני ומתן רוקח,

"אני מתרגשת, היום המיוחד בחיי הגיע, זכיתי לאהוב, גם אנשים עם מוגבלות יכולים להצליח, להקים משפחה, לעשות הכול רגיל כמו כולם ולמצוא אהבה ולהתחתן", אמרה עדן. "ציפיתי וחיכיתי לרגע הזה כל חיי, אני מתמודדת ביום יום עם הרבה אתגרים, המשפחות עוזרות לנו וכאן מתחת לחופה עם מאות אורחים, חברים ובני משפחה, אני ומתן מאוד מתרגשים. אני אוהבת את מתן ורוצה להקים איתו את משפחתי. רק אהבה תנצח".

עדן טהרני ומתן רוקח,צילום: אור גפן

עדן נכנסה לחופה עם השיר "זכיתי לאהוב" של עברי לידר, אותו ביצעה בעצמה, כשהיא לבושה בשמלת כלה של המעצבת ריקי דלאל. הרב נתנאל שריקי חיתן את בני הזוג ועל עמדת ה-dj שימי גרין ממאיו מיוזיק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר