"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחזיקה בבטן: מרקל מלטפת את הכרס

מייגן מרקל ממשיכה את הסיור המלכותי באוסטרליה בשמלה "עממית" וחושפנית, והנסיך הארי מגלה אם הוא מעדיף בן או בת

,עודכן
הנסיך הארי ומייגן מרקל ב"קינג פישר ביי", אוסטרליה // צילום: AP

המסע המלכותי של הארי ומייגן ברחבי אוסטרליה ממשיך להיות מסוקר מכל זווית וכמעט בכל רגע במהלך היממה.

עיני המעריצים נשואות לעבר הנסיכה ההריונית ושופעת החיוכים, שמשנה הרגלים ותיקים ונוקשים של בית המלוכה.

מרקל והארי הגיעו היום (שני) לביקור באתר הנופש היפהפה "קינג פישר ביי" ביבשת האוסטרלית. הביקור היה יום חופש עבור השניים, שלקחו הפסקה מההתחייבויות הרשמיות שלהם.

מזג האוויר הנפלא של 24 מעלות, והעובדה שהנסיכה לא מסתירה יותר את ההיריון שלה, הביאה לכך שהמלתחה של הדוכסית קיבלה טוויסט קליל וקיצי מאוד לכיוון בגדי החופשה.

מרקל פוגשת מעריצים בשמלה של "רפורמיישן" // צילום: AFP

מרקל, שהסתובבה שלובת ידיים עם הנסיך הארי, בחרה ללבוש שמלת מקסי פסים באפור-לבן של המותג האמריקני "רפורמיישן", עם חגורת קשירה קדמית. השמלה, שבלטה בפשטות שלה - נראתה נועזת למדי, בבד שקוף בחלקו ושסע גבוה, שחשף את רגלי מרקל בכל פעם שהרוח נשבה.

דגם השמלה שנקרא Pineapple נמכר, אגב, במחיר "עממי" של 218 דולר באתר המותג, וכמובן הפך תוך זמן קצר לסולד אאוט.

הדוכסית המשוחררת והרגועה, ששילבה בלוק סנדלי עור שטוחים וחומים עם קשירה גבוהה, "נתפסה" בעדשת המצלמה אוחזת מפעם לפעם בבטנה התופחת ונראתה קורנת מאושר.

הקהל שהמתין לזוג בעת הביקור באתר, העניק להארי ומייגן בובות דובי חמודות - מתנות שאולי יגיעו לתינוק או התינוקת העתידיים של השניים.

הרוח הרגועה של מרקל משפיעה, כפי הנראה, גם על הנסיך הג'ינג'י, שתמיד היה שובב יותר מאחיו וויליאם, יורש העצר. הארי, נראה במהלך הביקור מפר כמה כללי התנהגות מלכותיים בעצמו, ומרשה לעצמו להגיב לקהל בקלילות ובצחוק.

לאחר שרק לפני ימים אחדים, הנסיך פנה למעריץ אוסטרלי, שהביא זר פרחים למרקל ואמר לו בבדיחות: "אתה לא יכול להביא זר כל כך גדול לאשתי". אמש הדוכס מסאסקס כבר חשף את העדפתו לגבי היורש העתידי שלו, וענה למעריץ שצעק לו: "אני מקווה שזו בת", בתשובה "גם אני", ובתוספת חיוך ענק.


View this post on Instagram

A post shared by Meghan & Harry supporters (@harry_meghan_updates)on

Oct 21, 2018 at 6:06am PDT

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר