כוכבות הוליווד לובשות דודו בר אור

שתיים מהכוכבות הגדולות והמוכרות ביותר, נטלי דרומר מ"משחקי הכס" וכריסי טיגן, לבשו שמלות של המעצבת הישראלית

מתוך האינסטגרם

אחת הגאוות הגדולות של תעשיית האופנה הישראלית היא בהחלט הצלחתה המסחררת של מעצבת האופנה והשחקנית לשעבר דודו בר אור. עברו כבר כמה שנים טובות מאז שהשחקנית דודו בר אור עשתה הסבת מקצוע למעצבת אופנה, והבחירה ממשיכה להוכיח את עצמה כהחלטה מוצלחת בכל פעם מחדש.

בר אור מעצבת בגדים עם בדים אוריינטליים שהיא מוצאת בעולם, ועובדת עם צוות מקצועי צמוד, בהם הסטייליסט סיימון אלמלם. המעצבת הפכה לפופולארית במיוחד בפריז, ולאחרונה מסמלת את מיקומה בתעשיית האופנה גם בארצות הברית. היא עושה זאת על ידי הלבשת הכוכבות הגדולות בהוליווד.

בימים האחרונים שתיים מהכוכבות הגדולות והמוכרות ביותר בתעשייה ההוליוודית,  נטלי דרומר הכוכבת הבריטית מ"משחקי הכס" וכריסי טיגן, יצאו לאירועים שזכו לכותרות בעולם כשהן לבושות בשמלה של המעצבת דודו. 


View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Oct 22, 2018 at 10:47am PDT

אמש (שני) התרחש אירוע ההשקה של ליין הקוסמטיקה של טיגן BECCAxCHRISSY בשיתוף עם חברת הקוסמטיקה הבינלאומית SEPHORA במלון המג'סטיק בלוס אנג'לס. טיגן, דוגמנית בת 32 ואשתו של המוסיקאי ג'ון לג'נד, בחרה ללבוש לאירוע שמלה של המעצבת הישראלית דודו בר אור והיתה נראית זוהרת מתמיד.

השמלה היתה בגזרת אוברסייז שנתפסה במותן עם סיכת אבני קריסטל נוצצות באורך מיני עם שרוולים ארוכים. את השמלה היא שילבה עם סנדלי סטילטו בצבע צהוב עדין שהתאימו לשמלה בצורה מדויקת, ועגילי זהב כבדים בצורת עלה עם יהלומים. 

האיפור היה זוהר עם דגש על הרבה שימר ושיזוף, השיער שלה היה אסוף לאחור, מה שנתן את כל הפוקוס לשמלה. טיגן היא אחת הנשים היפות בהוליווד, והבחירה במראה של מעצבת ישראלית לאירוע מתוקשר ומשמעותי בשבילה היא בהחלט אמירה חזקה שממצבת את דודו בר אור במרכז תעשיית האופנה העולמית. 


View this post on Instagram

A post shared by @dodobaror on

Oct 18, 2018 at 8:59am PDT

כמה ימים לפני כן, השחקנית הבריטית נטלי דרומר, כוכבת הסדרה המצליחה "משחקי הכס", הגיעה לאירוע השקה של רשת המלונות AUTOGRAPH בלונדון. דרומר עשתה כותרות בעולם עם שמלת משי ארוכה בגזרת מקסי מעטפת בצבע סגול עם פרחים של המעצבת דודו בר אור והיתה נראית אופנתית וזוהרת. 

בעולם אמרו שהמראה האוריינטלי היה מהטובים ביותר שלה עד היום. "לוק מדוייק, מדהים ומתכתב נהדר עם טרנד פיג'מות הסאטן",אנחנו לחלוטין מסכימים.אם תרצו לרכוש את השמלה המיוחדת הזו, תוכלו למצוא אותה כאן במחיר של 650 דולרים. 


View this post on Instagram

A post shared by Sandra Ringler (@sandra_ringler) on

Oct 19, 2018 at 6:44am PDT

ואם עסקנו בבר אור, אי אפשר שלא להזכיר את ההשראה הישראלית שלנו, הסטייליסטית סנדרה רינגלר, שלבשה אוברול קטיפה שחור של בר אור לחתונה של קורין גדעון ביום חמישי האחרון. האוברול בגזרת מעטפת עם עיטורים של אבני קריסטל ופאייטים על הכתפיים, שהפכו את המראה לזוהר ויותר מתאים לאירוע ערב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר