מי אמר ששופינג בסוכות חייב להסתכם בסיבוב בקניון? במהלך חול המועד יתקיימו בתל אביב כמה ירידי אופנה שמביאים איתם שילוב של פריטים מיוחדים, וינטג', מותגים מקומיים ואווירה הרבה יותר משוחררת. אלה שלושה אירועים ששווה לסמן ביומן.
TMARKET - אופנת רחוב, וינטג' ומעצבים
1-3 באוקטובר, דובנוב 8, תל אביב
הטימרקט חוזר בחול המועד עם יריד שמכוון בדיוק למי שמעדיפים אופנת רחוב, פריטים מיוחדים וגילויים חדשים על פני הרשתות הגדולות. לפי פרסום האירוע, היריד יתקיים במשך שלושה ימים בדובנוב 8, בין השעות 11:00-19:00.
VULVALLE MARKET - גן עדן לחובבי וינטג'
1-2 באוקטובר, 10:00-18:00, פארק התחנה, תל אביב
אם אתם מחפשים פריט שלא סביר שתראו על עוד עשר נשים ברחוב, זה כנראה היריד בשבילכן. VULVALLE MARKET חוזר לפארק התחנה ליומיים של וינטג' ואופנה, עם דגש על פריטי Y2K, אוספים נדירים משנות ה־80, ה־90 וה־2000, ליוויס, Coach, סטריטוור, פריטי מעצבים, תכשיטים ואקססוריז - לנשים ולגברים.
היריד יתקיים מול חוף צ'ארלס קלור, הכניסה אליו חופשית, ויש גם חניה באזור.
Sukkot Market בביצ'יקלטה - יד שנייה, תכשיטים וקצת אווירה
30 בספטמבר-3 באוקטובר, 11:00-16:00, תל אביב
גם בחצר של הביצ'יקלטה יתקיים במהלך סוכות יריד חגיגי, כשבכל יום מחכה משהו קצת אחר. ב־30 בספטמבר יתקיים יריד של קרמיקה ותכשיטים בעבודת יד, ביום חמישי יוקדש האירוע לקעקועי פלאש, ובשישי ובשבת יתקיים יריד יד שנייה גדול עם פריטים של חובבות סטייל מקומיות.
השופינג עצמו יתקיים בין 11:00 ל־16:00, בעוד שהמקום יישאר פתוח עד 23:00 - כך שאפשר לשלב בין חיפוש מציאות, בילוי ואווירת חג.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
