יעל שלביה נחשפת: "יש לי רגעים של חוסר ביטחון"

רגע אחרי שהחליטה להראות לעוקבים ש"לא הכל מושלם", יעל שלביה מדברת על התמודדות עם חוסר ביטחון בעולם היופי, החשש מחשיפה אישית, והקשר המיוחד והרחוק עם בן הזוג

יעל שלביה על הסט. צילום: צילומי קולקציית החורף של רנואר

הדוגמנית יעל שלביה ניצלה את סט הצילומים של רנואר, שנערך אמש (רביעי), כדי לשתף בהתמודדות האישית שעברה בחודשים האחרונים. בריאיון ל"היום״ היא סיפרה על התפרצות האקנה שחוותה בעקבות עומס ולחץ.

שלביה הודתה כי גם היא מתמודדת עם חוסר ביטחון, למרות תדמית הביוטי שמלווה אותה. במקביל, היא התייחסה גם לזוגיות המסקרנת עם נהג הפורמולה 1, לאנס סטרול ולשאלות הבלתי פוסקות על חתונה.

יעל שלביה, צילום: צילומי קולקציית החורף של רנואר

"לא הכל מושלם"

שלביה סיפרה כי ההחלטה לחשוף את ההתמודדות עם האקנה ברשתות לא הייתה מובנת מאליה עבורה. לדבריה, לאחר שהבינה שמדובר במצב שילווה אותה תקופה, בחרה לשתף כדי להעביר מסר אותנטי לקהל.

המטרה הייתה להראות שלא הכול מושלם, גם אצל מי שמזוהה עם עולם היופי. “אני יודעת שכל כך הרבה נשים, גברים ואנשים בכל הגילאים עוברים את זה”, אמרה שלביה.

היא הודתה כי בתקופת ההתפרצות התמודדה גם עם חוסר ביטחון. “פעם ראשונה מזה הרבה זמן התלבטתי אם לצאת מהבית בלי לכסות את הפצעים. בסוף החלטתי לצאת כמו שאני”, שיתפה.

הסטורי של יעל שלביה

הצלקת מ"מחוברים"

שלביה המשיכה ושיתפה בפתיחות על הפער בין התדמית למציאות: “ברור שיש לי רגעים של חוסר ביטחון, במיוחד כשכל מה שאני מייצגת נתפס כיופי חיצוני, אבל יש בי הרבה מעבר לזה”.

לדבריה, החשש מחשיפה אישית נובע גם מהניסיון שצברה לאחר השתתפותה ב”מחוברים”. “עד היום אנשים זוכרים שיחה אחת עם אמא שלי וחושבים שזה משקף את מערכת היחסים שלנו, למרות שהקשר בינינו מצוין”, סיפרה.

עם זאת, היא הדגישה כי אינה מתחרטת על ההשתתפות בתוכנית. התובנה המרכזית שלקחה מהחוויה היא שמאז היא בוחרת בקפידה מה לחשוף לציבור ומה לשמור לעצמה.

יעל שלביה, צילום: "מחוברים"

"עוד לא הגענו לשלב של חתונה"

בהמשך הריאיון, התייחסה גם לזוגיות עם נהג הפורמולה 1 לאנס סטרול, שאותה היא מנהלת בין טיסות תכופות ומרחק גיאוגרפי. “בהתחלה לא ידעתי אם אני מסוגלת לחיים כאלה, אבל הוא שווה את זה”, סיפרה.

“אנחנו כל הזמן מדברים ומשתדלים שלא יעברו יותר משבועיים בלי להיפגש, גם אם זה רק ליום אחד”, הוסיפה שלביה על המאמץ לשמר את הקשר למרות האתגרים.

כשנשאלה על השאלות הבלתי פוסקות סביב חתונה, השיבה כי “עוד לא הגענו לשלב הזה”. עם זאת, הוסיפה שהיא מבינה את הסקרנות הציבורית: “אני לא רואה בזה משהו רע. אנשים שואלים ממקום טוב”.

"הוא שווה את זה", צילום: REUTERS/Mathieu Belanger
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר