אמש (שלישי), במתחם האירועים "לוקא", חגגו גורו התזונה של הסלבס נאור יזדן ובחירת ליבו מישל מיטל סימון את אהבתם בחתונה נוצצת שגרמה לכל עולם הבידור להתלבש בהתאם. אבל אותנו לא מעניין מי שומר על חיטוב ומי על דיאטה, אותנו מעניין הסטייל, ובכל מידה.
קורין גדעון מפתיעה - ובגדול. בדרך כלל הסטייל שלה נוטה להיות מעט מתאמץ או לא תמיד מדויק, אבל הפעם היא פגעה בול. השמלה השחורה האלגנטית עם שרוולי הקטיפה הדרמטיים מחמיאה לה מאוד ומשדרת בשלות אופנתית וביטחון. המראה הצנוע, השיער האסוף והתכשיטים העדינים יוצרים יחד הרמוניה מושלמת ותחושת רוגע יוקרתית. זו ללא ספק אחת ההופעות הכי מוצלחות שלה עד היום, נקייה, אלגנטית ומדויקת, כמו שצריך.

קורין גדעון וחילי סורוצקין / צילום: אור גפן
בעוד שקורין גדעון נראתה אלגנטית, חילי סורוצקין, בעלה, נראה כאילו הוא קפץ לחתונה אחרי סידורים בעיר. החולצה הלבנה רחבה מדי, המכנסיים לא מחמיאים, אבל הבעיה האמיתית הן הנעליים. סניקרס בלויים באירוע נוצץ כזה הם לא בחירה מגניבה אלא פשוט חוסר התאמה מוחלט לאווירה. כשבת הזוג שלך נראית כמו מהדורה ישראלית של אודרי הפבורן, המינימום הוא לכבד את האירוע (ואותה) עם זוג נעליים ראוי.
יובל רפאל אמנם ניסתה ללכת על לוק שחור קלאסי עם טוויסט עכשווי, אבל דווקא הטוויסט הזה הוא זה שמכשיל את המראה. הטרנד של הקשירה הקדמית כבר מרגיש שחוק ומאולץ, ובמקרה הזה גם מוסיף נפח לאזור שלא מחמיא במיוחד לגזרה שלה. במקום שיק מתוחכם, מתקבל מראה מעט מיושן ולא מגובש. חבל, כי עם שמלה בגזרה נקייה או קלאץ' צבעוני קטן, היא יכלה להיראות הרבה יותר עדכנית ורעננה.

יובל רפאל / צילום: אור גפן
ליר עוז נראית רעננה וקורנת, ואין ספק שהצבע הירוק-טורקיז המחמיא הזה עושה לה טוב, הוא מדגיש את הגוון החמים של עורה ומוסיף נגיעה קיצית מושלמת לתמונה. אבל מעבר לגוון המוצלח, השמלה עצמה פחות עובדת: הגזרה עם הקאטאאוטים והקשירה המרכזית כבר מרגישות מאוסות מדי, וההדפס המדורג מזכיר יותר שמלת חוף מאשר לוק אלגנטי לחתונה נוצצת. ליר מהממת, אבל היינו שמחים לראות אותה בגזרה קצת פחות צפויה.

ליר עוז / צילום: אור גפן
אגם בוחבוט, נסיכת הפופ הים תיכוני, יודעת לייצר להיטים, אבל הגיע הזמן שתלמד גם לייצר לוקים. השמלה השחורה הקצרה היא בחירה בטוחה מדי, כמעט גנרית, שמרגישה יותר כמו תלבושת לערב עם חברות בבר ופחות לוק לאירוע נוצץ. אין כאן טוויסט, אין אמירה, ואין את הניצוץ שמצופה ממישהי עם כל כך הרבה כריזמה על הבמה. עם כל הפוטנציאל שיש לה, אפשר וצריך הרבה יותר.

אגם בוחבוט / צילום: אור גפן
יותם גבריאל נראה נינוח ובטוח בעצמו, אבל אולי קצת יותר מדי בטוח. הלוק של חולצה פתוחה, מכנסיים שחורים רחבים ונעלי סניקרס לבנות, אמנם עובד, אבל לא מפתיע. הכול נכון, הכול במקום, אבל חסר הסטייל האישי, אותה נגיעה קטנה שהייתה מייחדת אותו ומרימה את המראה. אחרי כל כך הרבה הופעות מתוקתקות שלו בעבר, אפשר לצפות ממנו ליותר מקוריות.

יותם גבריאל / צילום: אור גפן

החתן והכלה נאור יזדן ומישל מיטל סימון / צילום: אור גפן

