"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תצוגת אופנה מרגשת איחדה מתמודדות עם סרטן ולוחמים בחזית
זו השנה השישית ברציפות שבה התקיימה תצוגת האופנה המרגשת - “PINK PARTY”, הפעם עם משמעות מיוחדת • עשרים נשים בגילאי 30 עד 60 מתמודדות ומחלימות מסרטן צעדו בליווי מרגש של בני משפחתן, לוחמים ולוחמות, חיילים, שוטרים וכוחות בטחון
מובילות את האירוע כבר שש שנים ברציפות, יאנה דרום ועמותת "גמאני". צילום: אור גפן

תצוגת אופנה מרגשת איחדה מתמודדות עם סרטן ולוחמים בחזית

זו השנה השישית ברציפות שבה התקיימה תצוגת האופנה המרגשת - “PINK PARTY”, הפעם עם משמעות מיוחדת • עשרים נשים בגילאי 30 עד 60 מתמודדות ומחלימות מסרטן צעדו בליווי מרגש של בני משפחתן, לוחמים ולוחמות, חיילים, שוטרים וכוחות בטחון

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עמותת “גמאני” בשיתוף עם קניון עזריאלי תל אביב והיזמית יאנה דרום הציגה הבוקר אתתצוגת האופנההשנתית “PINK PARTY”, שליוותה את המתמודדות והמחלימות מסרטנים נשיים שנמצאות בחזיתה של מלחמת חרבות ברזל עם בני משפחותיהן.

תצוגת האופנה השנתית “PINK PARTY”, צילום: אור גפן

זו הייתה השנה השישית ברציפות שבה התקיימה תצוגת האופנה המרגשת, הפעם עם משמעות מיוחדת נוכח המציאות הביטחונית. עשרים נשים בגילאי 30 עד 60 מתמודדות ומחלימות מסרטן השד וסרטנים נשיים נוספים צעדו בליווי מרגש של בני משפחתן, לוחמים ולוחמות, חיילים, שוטרים וכוחות בטחון, נוכח ההתמודדות הכפולה שמלווה את חייהן: התמודדות עם המחלה לצד חיים בצל מלחמת חרבות ברזל ודאגה ליקיריהן.

צועדים בגאווה, צילום: אור גפן

הנשים צעדו כשהן לבושות בבגדים של חברת האופנה רנואר עם קולקציית קיץ 2025 ובבגדי הים של חברת האופנה “YANA FASHION”, וצעדו בגאווה על אף המסע הקשה שעברו ועדיין עוברות. כל אחת מהנשים צעדה על המסלול על מנת להעלות את המודעות לחשיבות בדיקה מוקדמת.

להעלות את המודעות, צילום: אור גפן

את האירוע הנחתה יאנה דרום, יזמית ומרצה ל”איך לגדל שמחת חיים”, שחלתה בגיל 28 בעודה בהריון ומאז הפכה למובילה חברתית, בשיתוף עם עמותת “גמאני” הפועלת במהלך השנה למען רווחתן של נשים מתמודדות ומחלימות מסרטנים נשיים. על ההפקה והבימוי הייתה אמונה גילי סיוון-כהן, שהובילה את האירוע בשנים האחרונות במקצועיות וברגש רב.

בין הצועדות בתצוגה היו: הדר שניצר בראון, מחלימה מסרטן שד גרורתי, שצעדה עם בעלה דור, לוחם מילואים פעיל. שניהם ממשיכים לתרום - הדר כאחות בסורוקה ודור שנפצע, שוקם וחזר לשרת. איילת כהן צעדה עם בעלה עומר, משרת מילואים פעיל. כשעומר שירת בעזה, התגלה הסרטן אצל איילת. למרות הקושי, המשיכו שניהם יחד, הוא בשירות והיא בטיפולים.

הפעם עם משמעות מיוחדת, צילום: אור גפן

ליאל אביב, מחלימה מסרטן השד שהתגלה במהלך הריונה, צעדה עם אחיה אביהו גת חן, לוחם הנדסה במילואים שנפצע קשה. אחיה תמך בה בזמן הטיפולים והיא בו בזמן הפציעה. מרי אליה, מחלימה פעמיים מסרטן שד, צעדה עם אחייניתה יובל בת 21, לוחמת מג”ב שהייתה בקו הראשון בשירות סדיר ומילואים במלחמת חרבות ברזל.

מיה אנטמן, מחלימה מסרטן שד, צעדה עם בעלה אלי, שהתנדב להתגייס ללוחמה בצפון בגיל 54. אלי תמך במיה בזמן המחלה, ומיה תמכה בהתנדבותו למילואים ובשליחותו למען המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...