"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עם צלב ומחשוף: קים קרדשיאן במחווה מיוחדת לנסיכה דיאנה
כוכבת הריאליטי הגיעה לאירוע הגאלה של מוזיאון האמנות והקולנוע של מחוז לוס אנג'לס, בשמלה לבנה בעלת מחשוף עמוק ותליון צלב נוצץ - שבעבר היה שייך לנסיכה דיאנה • מי עוד נכח באירוע ומה מחיר התליון? כל הפרטים
קים קרדשיאן. צילום: רויטרס

עם צלב ומחשוף: קים קרדשיאן במחווה מיוחדת לנסיכה דיאנה

כוכבת הריאליטי הגיעה לאירוע הגאלה של מוזיאון האמנות והקולנוע של מחוז לוס אנג'לס, בשמלה לבנה בעלת מחשוף עמוק ותליון צלב נוצץ - שבעבר היה שייך לנסיכה דיאנה • מי עוד נכח באירוע ומה מחיר התליון? כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אמש (שבת) התקיים אירוע הגאלה של מוזיאון האמנות והקולנוע של מחוז לוס אנג'לס (LACMA), אליו הגיעו מפורסמים רבים. מי שבלטה באירוע היא קים קרדשיאן, שבחרה לערוך מחווה מיוחדת עבורהנסיכה דיאנה.

קרדשיאן לבשה שמלה לבנה בעלת מחשוף עמוק של בית האופנה גוצ'י, שנתן חסות לאירוע היוקרתי. יחד עם השמלה, היא בחרה לשלב שרשרת פנינים ותליון צלב ענק ונוצץ - שנלבש בעבר על ידי הנסיכה דיאנה בשנת 1987.

קים קרדשיאן בערב הגאלה,צילום: רויטרס

View this post on Instagram

A post shared by British Royal Jewels (@britishroyaljewels)

תליון הצלב, שמורכב מאבני אמטיסט סגולות ויהלומים, נמכר לקרדשיאן במסגרת מכירה פומבית של סות'ביס בשנת 2023, כאשר היא נאלצה להיפרד מלא פחות מ-700 אלף שקלים עבור רכישתו.

באירוע הגאלה נראו לוקים מוצלחים נוספים, כשכל המפורסמות שהגיעו לבשו פריטים של גוצ'י לאורך השנים. בלייק לייבלי לבשה שמלת מיני מוזהבת ומנצנצת בשילוב עליונית כתומה בעלת נפחים מוגזמים, קאיה גרבר לבשה שמלה ירקרקה ומחמיאה מאוד שבסופה ישנן נוצות מרהיבות, הדוגמנית ויטוריה צ'רטי חשפה גזרה דקיקה בשמלה סגלגלה וצ'ארלי XCX הגיעה בסט נוצץ שכלל טופ קצרצר וחצאית בגזרת מקסי.

הלוק של בלייק לייבלי,צילום: רויטרס
השמלה של ויטוריה צ'רטי,צילום: AFP

ערב הגאלה, בחסות גוצ'י, תומך בתכניות האוצרותיות של המוזיאון, בתערוכות, ובתכנית שמטרתה לחקור את ההצטלבות שבין אמנות וקולנוע. האירוע השנה נתן מחוות כבוד לבמאי באז לוהרמן ולפסל סימון לי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו