"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לצד עדן גולן: משתתף "רוקדים עם כוכבים" ישמש כפרזנטור של מותג האופנה

און רפאלי נבחר להיות הפרזנטור של רשת האופנה פוקס, וישתתף בקמפיינים הקרובים של המותג יחד עם נציגת ישראל לאירוויזיון • גולן כבר דיגמנה לקמפיין הקיץ וכעת, השחקן והדוגמן יצטרף אליה

,עודכן
0השמעה
און רפאלי. צילום: טל עבודי

הדוגמן וכוכב הריאליטי און רפאלי נבחר לפרזנטור של מותג האופנה FOX.
רפאלי יצטרף לפרזנטוריתעדן גולןוביחד השניים יובילו את הקמפיינים השונים של המותג.

לפני כשבועיים, הצטלמה גולן לקמפיין הקיץ הראשון שלה במסגרת המותג, שהתרחש בשמורת הטבע תל עזקה, כאשר הלוקיישן "היווה השראה לישראליות שמשדרים גם עדן וגם המותג".

עדן גולן בקמפיין הקיץ של פוקס,צילום: שי יחזקאל

כזכור, רפאלי מככב בעונה הנוכחית של "רוקדים עם כוכבים" ורק לפני מספר ימים פורסם כי הואנמצא חיובי לנגיף הקורונהולכן לא ישתתף בפרק הקרוב של תוכנית הריאליטי.

בימים אלו, משודרת גם תוכנית הדוקו-ריאליטי המשפחתית "רפאליס", בה און משתתף לצד אחותו בר ושאר בני המשפחה המפורסמת.

און רפאלי ויאנה ב"רוקדים עם כוכבים",צילום: רותם לבל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר