"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נחשף הקמפיין החדש של גל גדות

הודעה רשמית מטעם החברה צפויה לצאת רק מחר, אך לא יכולנו להתאפק וכבר לבשר לכם: גל גדות תהיה הפרזנטורית של ריבוק

,עודכן
קטפה קמפיין נוסף. גל גדות // צילום: AFP

עוד לא הספקנו להירגע מההופעה המרשימה ומעוררת הגאווה של גל גדות בטקס האוסקר. והיום התבשרנו על קמפיין חדש בכיכובה. נראה שוונדר וומן הישראלית הופכת השנה לאייקון אופני המדובר ומסוקר בכל עיתוני ואתרי האופנה הגדולים בעולם.

כעת הכוכבת הישראלית כובשת פסגה נוספת וקוטפת עוד קמפיין בינלאומי. ל'ישראל היום' נודע כי גדות תהיה הפרזנטורית של חברת ריבוק. הודעה רשמית מטעם החברה צפויה לצאת רק מחר אחר הצהריים, כולל תמונות ראשוניות מהקמפיין, אך אנחנו לא יכולנו להתאפק וכבר לבשר לכם על הקמפיין.

כזכור, גדות מככבת כפנים החדשות של ענקית האיפור REVLON ומשמשת כפרזנטורית של המותג. מותג האיפור הבינלאומי הכריז בחודש ינואר על גדות, כפנים החדשות שלו לשנת 2018 וציין כי היא תיקח חלק בקמפיין השנתי, ובהתאם היא התאפרה עם המוצרים הללו לטקס הפרסים הנחשב.

גדות היא לא הישראלית הראשונה שמייצגת את חברת הלבשת הספורט, לפני כשנתיים עשתה זאת מלכת יופי אחרת, שני חזן. לאחרונה נראה כי שוק הדוגמניות הישראליות מביא לנו, חובבי האופנה, הרבה מאוד גאווה ונחת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר