"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלון לבנה: "לא האשמתי את ברטה בהעתקה"

יממה לאחר שהחלה סערת העתקת שמלת החתונה של עדן בן זקן, המעצב לבנה מבהיר שלא האשים • ברטה: "הייתי בהלם מוחלט"

,עודכן
השמלה המדוברת // צילום: ניר פקין

עדן בן זקן בסך העל רצתה להרגיש נסיכה לערב אחד, היא בוודאי לא האמינה ששמלת הכלה שלה תיצור דרמה שעד לכתיבת שורות אלה לא נרגעה. כאמור, מלכת השושנים עדן בן זקן לבשה מספר שמלות בחתונתה ביום חמישי האחרון, מה שגרם למעצב אלון לבנה לשים לב לדמיון לשמלה שהוא עיצב. לבנה שיתף בחשבון האינסטגרם שלו את השמלה שעיצב ועל התמונה כתב: 'collection 2018'. מה שגרם לכולם לתהות, האם שמלת הכלה הועתקה?

השמלה המדוברת // צילום: ניר פקין

אלון לבנה שהיה ער לסערה שעוררה התמונה שלו באינסטגרם אמר בתגובה ל'ישראל היום' כי: "סך הכל העליתי תמונה לאינסטגרם, לא האשמתי את ברטה בהעתקה. אנשים הבינו שיש דמיון כי בסופו של דבר אף אחד לא ממציא משהו חדש, ויש השראות רבות.

ז'אן פול גוטיה עשה בשנות ה-80 למדונה בקליפ ווג טופ כוסות, ומאז זה בא בוואריאציות שונות. אני לא רוצה לריב עם ברטה, אני מאוד מכבד אותה, היא בגיל של אמא שלי, וצר לי שהכל יצא מפרופרציה. אני מאחל מזל טוב לעדן, צריך לקחת הכל בפאן"

"לא האשמתי את ברטה בהעתקה" // צילום: מתוך האינסטגרם

סיפור נוסף שהטריד את חובבי האופנה, הוא הדמיון בין השמלה של בן זקן לזו של בתה של ברטה מיום חתונתה. ברטה מסרה ל'ישראל היום' את הצד שלה בסיפור ואמרה, "בוקר לאחר החתונה קמתי לסערה ולמבול טלפונים בעניין השמלה והייתי בהלם מוחלט. זה עשה לי רע, לא הבנתי מאיפה זה בא. הלכתי לישון בהיי, בידיעה שכולם פרגנו, ובשמחה שהשמלות היו מושלמות על עדן".

"אמרתי לכולם שאני עיצבתי לבת שלי ב-2012 שמלה מלכותית, וכשעדן באה לסטודיו וספרה לי את מה שהיא רוצה הראיתי לה את אלבום החתונה של הילה שהיה בסטודיו. עדן ישר אמרה שזה בדיוק מה שהיא חלמה וכך הרעיון התחיל. מאותו הרגע עבדתי על השמלות וכמובן שעדכנתי את העיצוב כדי שיהיה לרוח התקופה". לאחר ששמעה שלבנה לא התכוון להאשים אותה בהעתקה, אמרה ברטה: "חבל שהכל יצא מפרופורציה, אני שמחה לשמוע עכשיו שלבנה מפרגן, והכל טוב".

מימין בן זקן. משמאל בתה של ברטה. הדמיון קיים....טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר