אם אתם מתכננים חופשה משפחתית בניו יורק בקיץ הקרוב, יש אטרקציה חדשה שכדאי מאוד להכניס למסלול.
חנות הצעצועים האגדית FAO Schwarz, שנחשבת לאחת החנויות המפורסמות בעולם, פתחה לראשונה זה יותר ממאה שנה סניף נוסף בעיר ניו יורק. הפעם היא עושה זאת בתוך חנות הדגל של רשת הכלבו Nordstrom במנהטן.
המתחם החדש נועד להפוך לחוויה של ממש עבור ילדים והורים כאחד. בין האטרקציות מחכה למבקרים פסנתר הענק שעליו ניתן לרקוד - אותו פסנתר שהפך לאייקון עולמי בזכות הסרט "ביג" בכיכובו של טום הנקס - לצד חיילי צעצוע ענקיים, בובות פרווה, משחקים ייחודיים ומאות מוצרים שנבחרו במיוחד עבור החנות.
אבל זה לא נגמר שם. במקום יוצעו גם שלל חוויות אינטראקטיביות: עמדות לעיצוב תיק אישי, יצירת ערכות איפור בהתאמה אישית, אזור מיוחד לבובות שבו ניתן להנפיק להן "תעודת לידה", ועמדות להתאמה אישית של צעצועי עץ.
המהלך הוא חלק משיתוף פעולה רחב בין FAO Schwarz לרשת Nordstrom, שבמסגרתו יגיעו במהלך השנה מוצרי המותג גם לכל סניפי הרשת ברחבי ארצות הברית ולאתר האונליין שלה.
עבור ישראלים שמטיילים בניו יורק עם ילדים, מדובר בעוד תחנת חובה בעיר - במיוחד למי שמחפש לשלב בין קניות, אטרקציה משפחתית וחוויה נוסטלגית שמצליחה לרגש גם את המבוגרים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו