"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
5 סיבות טובות להגיע לצפון עם כל המשפחה
מהמתחמים הספורטיביים ועד פינות טבע שמרגישות כמו חו״ל: הצפון פורח עם אטרקציות משפחתיות שלא כדאי לפספס
מושלם לבילוי רגוע של כמה שעות, גן גורו. צילום: אורן גבאי גולן

5 סיבות טובות להגיע לצפון עם כל המשפחה

מהמתחמים הספורטיביים ועד פינות טבע שמרגישות כמו חו״ל: הצפון פורח עם אטרקציות משפחתיות שלא כדאי לפספס

טל מזרחי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מזג האוויר החורפי עושה לכולנו חשק להישאר בבית, להתכרבל בשמיכה ולראות טלוויזיה. אבל דווקא עכשיו, כשהירוק של הצפון פורח והאוויר נקי יותר, זה הזמן לגלות אטרקציות שוות לכל המשפחה - ועל הדרך גם לתמוך באזור הכי יפה בארץ.

גם לילדים, גם למבוגרים: מתחם הנינג'ה הגדול בצפון

אם תמיד רציתם לבדוק מי אלוף הנינג'ה של המשפחה - זה המקום. נינג'ה סיטי הוא מתחם ענק ומקצועי, שהוקם על ידי שלושה חברים שביקשו ליצור חוויה ספורטיבית, מאתגרת ומהנה לכל הגילאים. במתחם תמצאו שלושה מסלולים בדרגות קושי שונות, עם למעלה מ-40 מכשולים צבעוניים ומאתגרים, שמתאימים לילדים, נוער וגם למבוגרים.

המתחם משתרע על כ־700 מ"ר וכולל גם אזור המתנה להורים עם תצפית על המסלולים, מתחם משחק לפעוטות וקפיטריה נוחה, כך שכולם מוצאים את המקום שלהם, גם מי שפחות בקטע של קפיצות.

נינג'ה סיטי, המוסכים 24, חיפה
שעות פעילות:ראשון-חמישי 10:00-21:00, שישי 10:00-18:00, שבת 10:00-21:00

כשכולם רוצים משהו אחר: פארק אתגרים מקורה

אם כל אחד במשפחה רוצה משהו אחר - הגרביטי פארק בכרמיאל הוא פתרון מצוין. המתחם מתאים לקופצים נלהבים, מטפסים אמיצים וגם לקטנטנים שזקוקים לשטח מותאם. בפנים תמצאו מתחם טרמפולינות ענק, קירות טיפוס בשלל רמות, מסלול נינג'ה מקצועי, בריכת כדורים לבנים, פעלטון רך לפעוטות ואפילו משחקי וידאו לילדים הבוגרים יותר.

הכול קורה תחת קורת גג אחת, ובזמן שהילדים פורקים אנרגיה, ההורים יכולים ליהנות מפינת ישיבה נוחה עם תצפית וקפיטריה מפנקת.

גרביטי פארק, החרושת 15, כרמיאל (מתחם גן העיר)
שעות פעילות:ראשון-חמישי 13:00-20:00, שישי 12:00-17:00, שבת: סגור

עיר שלמה לכל המשפחה: מיי בייבי

אם אתם מחפשים מתחם שמשלב משחקים, אטרקציות וקניות - מיי בייבי בירכא הוא לגמרי יעד ליום שלם. המתחם כולל פארק משחקים עם קרוסלות, רכבת הרים, גלגל ענק, טרמפולינות, ג’ימבורי, קירות טיפוס, מגלשות ושפע של מתקנים לילדים בכל הגילאים, לצד מתחם קניות גדול להורים.

בנוסף תמצאו במקום באולינג, החלקה על הקרח, קולנוע תלת־ממד, מכוניות מתנגשות, חדרי בריחה, משחקי VR מתקדמים (כולל הליכון VR ראשון מסוגו בארץ), ומתחם אוכל מושקע - כך שכל אחד יכול לבחור את הקצב שמתאים לו.

אקשן, אסטרטגיה והרבה אדרנלין: מבוך הלייזר בחשיכה

אם הילדים שלכם אוהבים משחקי מחשב, אבל אתם מעדיפים שיזוזו קצת על הדרך - מבוך הלייזר בחשיכה הוא פשרה מצוינת. מדובר בפעילות לייזר טאג בתוך מבוך מוחשך, שמדמה קרב אסטרטגי ודורשת שיתוף פעולה, ריכוז וקבלת החלטות בזמן אמת.

כל משתתף מקבל אפוד ורובה לייזר, מתחלקים לקבוצות ויוצאים למשימה: לפגוע בקבוצה היריבה מבלי "להיפסל" בעצמכם. המשחק קצר, אינטנסיבי ומלא אנרגיה, ומתאים גם לפעילות משפחתית, גם לנוער וגם לימי הולדת. במקום פועל גם חדר בריחה, למי שרוצה להמשיך את האתגר.

מבוך בחשיכה, אזור תעשיה מעיליא.

שעות פעילות:ימי ראשון-שבת: 10:00-22:00

אוסטרליה במרחק נסיעה: חוויה ירוקה בגן גורו

אחרי כל האקשן המקורה, גן גורו מציע חוויה אחרת לגמרי - פתוחה, ירוקה ומחוברת לטבע. הפארק, השוכן בעמק המעיינות סמוך לגן השלושה, מדמה את עולם החי והצומח של אוסטרליה, ומאפשר מפגש קרוב ובלתי אמצעי עם בעלי חיים.

מדמה את עולם החי והצומח של אוסטרליה, גן גורו, צילום: אורן גבאי גולן

בגן מסתובבים עשרות קנגורו חופשיים, שהילדים יכולים ללטף ולהאכיל מכף היד. בצפריית הלורים פוגשים תוכים צבעוניים שנוחתים על הכתפיים, ובחווה האוסטרלית מחכות פינות ליטוף עם עזים ננסיות וחיות נוספות. לצד זה יש מבוך צמחייה עם כתב חידה, מדשאות רחבות, אזורי צל ופינות ישיבה - מושלם לבילוי רגוע של כמה שעות.

לילדים סקרנים במיוחד מוצע גם חוג "זואולוגים צעירים", שמתקיים לאורך השנה ומעניק הצצה מעמיקה לעולם החי.

גן גורו, קיבוץ ניר דוד, עמק המעיינות
שעות פעילות:ימים א׳-ה׳ ושישי, בשעות: 09:00-15:00, ימי שבת, בשעות: 09:00-17:00

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...