"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"מסע מורכב": הזמרת דיקלה נחתה עם בתה השנייה בישראל
כחודש ימים לאחר שהודיעה על הולדת בתה השנייה, היום עדכנה הזמרת כי נחתה בישראל וסיימה את הליך הפונדקאות השני • "תודה לאל", כתבה מתחת לתמונה שלה נושאת על ידיה את בתה בנתב"ג
מחויבת גם בעיתות מלחמה. דיקלה. צילום: שרון לוי

"מסע מורכב": הזמרת דיקלה נחתה עם בתה השנייה בישראל

כחודש ימים לאחר שהודיעה על הולדת בתה השנייה, היום עדכנה הזמרת כי נחתה בישראל וסיימה את הליך הפונדקאות השני • "תודה לאל", כתבה מתחת לתמונה שלה נושאת על ידיה את בתה בנתב"ג

,עודכן
0השמעה

הזמרת דיקלהפרסמה היום (רביעי) אל מול עשרות אלפי עוקביה בחשבונה באינסטגרם פוסט שבו עדכנה על כך שנחתה בישראל עם בתה השנייה ויקטוריה ויויאן שנולדה לפני מספר שבועות בהליך פונדקאות בגאורגיה. ויקטוריה ויויאן היא אחות לבתה הבכורה של דיקלה, רנה בת החמש, אותה הביאה כזכור לעולם בהליך דומה ובהורות משותפת עם שלומי אלקבץ. בטקסט שכתבה דיקלה היא הודתה על תרומתו של המרכז לפונדקאות שליווה אותה בהליך בארץ ובגיאורגיה.

"תודה לאל נחתנו בישראל, ארץ אהבתי", בישרה דיקלה בפתח הפוסט שהקדישה לנושא. לאחר מכן התפנתה מיד להודות למרכז שסייע לה בהליך הפונדקאות ולעומדת בראשו. "לעולם לא אפסיק להודות לאידה בראון (סורמם פונדקאות). אידה, את שכינה בעולם של חול, נר כשנגמר האור. עטפת אותי כמו אחות מגוננת", הרעיפה אהבה. "את והצוות המופלא והמסור שיצרת הפכתם את המסע המורכב הזה לחוויה חד פעמית בחיי. מודה לך, מיליארדי פעמים, וזה גם לא מספיק", חתמה בצירוף של אימוג'י לב ורוד רבים.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Dikla דיקלה‎‏ (@‏‎dikla_official‎‏)‎‏

בחודש דצמבר האחרון העלתה דיקלה תמונה שלה עם בתה השנייה, ימים ספורים אחרי הלידה וכתבה: "הנס הפרטי שלי ושל שמעון שושן (מעצב השיער שאיתו הביאה לעולם את בתה השנייה; י"ד). אחות לרנה אהובתי. ויקטוריה ויויאן, ברוכה הבאה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו