"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אסי עזר תוקף את השר מרגי: "תמשיכו להביא ילדים ולהקים משפחות"
שר הרווחה עורר לא מעט זעם כאשר הודיע לבג"ץ הוא מתנגד למסירת ילדים לאימוץ לזוגות חד מיניים • המגיש והתסריטאי לא נשאר חייב
אסי עזר. צילום: אורן בן חקון

אסי עזר תוקף את השר מרגי: "תמשיכו להביא ילדים ולהקים משפחות"

שר הרווחה עורר לא מעט זעם כאשר הודיע לבג"ץ הוא מתנגד למסירת ילדים לאימוץ לזוגות חד מיניים • המגיש והתסריטאי לא נשאר חייב

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קביעתו של שר הרווחה יעקב מרגי היום (חמישי) כי הואמתנגד לאפשרות של אימוץ ילדים על ידי זוגות להט"ב, עוררה לא מעט זעם בקרב חברי הקהילה.

מי שבחר לצאת כנגד האמירה הזו היה המגיש והתסריטאי אסי עזר, ששיתף את העוקבים שלו בסטורי בחשבון האינסטרגם: "לכל אחיי ואחיותיי מהקהילה שקוראים את זה: תהיו חזקים, תהיו גאים, תמשיכו להביא ילדים, תמשיכו להקים פה משפחות וללכת בגאווה ברחובות. בסוף ננצח את החושך וההומופוביה".

אסי עזר ואלברט אסקולה עם בתם, צילום: מתוך האינסטגרם

כאמור, השר מרגי כתב בתגובתו לבג"ץ: "הריני מתנגד לכל פרשנות שמאפשרת מסירת ילדים לאימוץ לזוגות חד מיניים וזאת מטעמים של טובת הילד". עוד הוסיף כי "ילד שנמסר לאימוץ נושא על גבו מורכבויות וקשיים, הן מעצם היותו ילד מאומץ והן נוכח נסיבות חייו או הנסיבות שהביאו לאימוצו. העברתו למסגרת משפחתית חד מינית יש בה להוסיף לחייו מורכבות נוספת. קיימת חשיבות רבה להעברת ילד למסגרת משפחתית הדומה ביותר לזו שממנה הגיע, לשמר עד כמה שניתן את אורח החיים והמסגרת המשפחתית שבה נולד".

כזכור, רק לפני מספר ימים ספג עזר לא מעט תגובות וביקורת על תמונה של בתו עם ובעלו אלברט אסקולה, כאשר אחת הגולשות אף כתבה לו כי בתו "מסכנה".

"זה היה פשוט סוף שבוע מושלם", כתב אסי עזר בפוסט שאליו צירף שלוש תמונות משפחתיות של בעלו אלברט ובתם הקטנה המשותפת, אלכס. "ילדה מסכנה שגדלה בלי אימא שלה! מאה אבות הכי טובים בעולם לא ממלאים מקום של אימא בלב! זה הטבע, זה אנחנו, ככה נוצרנו", נכתב לעזר בתגובה שעוררה את זעמו. "אבל תראי רגע, את גדלת עם אימא ויצאת ממש טיפשה. אז זה סותר את מה שכתבת", השיב לה בסרקזם. "מה אתה אומר? הצחקת. למה טיפשה? בגלל שדעותיי שונות משלך? אז מי פה חשוך ולא מקבל דעות שונות, אני או אתה? תתקדם, נשמה", ענתה לו העוקבת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...