"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הגיע הזמן להחליק את התלתלים": כתבת חדשות 12 הותקפה והגיבה בהתאם

מעיין פרתי ידועה בפריזורה המתולתלת והיפה שהיא מציגה על המסך • היא לא נשארה חייבת כשקיבלה הערה מאדם שאמר לה שהיא צריכה להחליק את השיער • אנחנו לגמרי בעדך

,עודכן
0השמעה
מעדכנת במצב בנה שאושפז בבית חולים. מעיין פרתי, צילום: אורן בן חקון

כתבת הצרכנות של חדשות 12, מעיין פרתי, היאמתולתלת גאהשזוכה לא פעם למחמאות על הפריזורה שלה המככבת בפריים טיים, ועל כך שהיא מסרבת באופן מוצהר להיכנע לטרנד ההחלקות שכמעט שנכפה על כל מתולתלת שמככבת על המסך.

ספא ופינוקים בחצי מחיר

לכן, כשפרתי נתקלה בסוף השבוע בעוכר תלתלים שהעיר לה בחוצפה על התלתלים שלה בזמן אימון בחדר הכושר, היא לא היססה לשתף בזעם את עשרות אלפי עוקביה באינסטגרם ובטוויטר בתקרית.

View this post on Instagram

A post shared by Maayan Parti (@maayan.parti)

"את סבבה לגמרי, אבל הגיע הזמן להחליק את התלתלים", נאמר לה. "שנת 2022, חדר כושר במרכז תל אביב", היא כתבה בזעם.

הפוסט צבר במהרה מאות לייקים ותגובות שביקשו להביע תמיכה בפרתי. "זו שטות, את מושלמת ככה", פרגנה הקולגה עדי זריפי. רבות אחרות כתבו לה: "תלתלים זה כוח", "הייתי ממליצה על החלקת המחשבה" ו"תחליקי לו אחת לראש", יעצה בציניות גולשת נוספת. "אם תחליקי זה ייחשב לפגיעה בנכס לאומי", נכתב לסיכום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר