"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אימא של נינט טייב זועמת: "אני לא יכולה לראות את זה"

הזמרת שמקפידה להשאיר את חייה האישיים מחוץ לעיני העוקבים באינסטגרם העניקה אתמול הצצה מסקרנת לשיחה שניהלה עם אמה מרסל • "אם אני לא יכולה לראות את זה על עצמי, אז אני גם לא יכולה לראות את זה אצלך"

,עודכן
0השמעה
נינט טייב. צילום: ללא קרדיט

תיעוד כזה לא יוצא לנו לראות בכל יום:נינט טייבפתחה אמש (שני) את המצלמה והעניקה הצצה נדירה למדי לשיחה בטונים גבוהים שערכה עם אמה מרסל טייב שהלינה בפניה על כך שהיא אינה צובעת את שערות השיבה שעל ראשה. האם בתום ההסבר המפורט והכעוס של האם נינט הבטיחה לערוך את השינוי המיוחל?

אימא של נינט טייב: "את צריכה להיות מסודרת" / אינסטגרם

"אין כמו אימא בעולם. מפריע לה שאני לא צובעת את השיער שלי, וזה הכל", הסבירה טייב בכותרת על רקע הסרטון שבו ניהל ויכוח עם אמה מרסל על שערות השיבה שצמחו על ראשה.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

"את בחורה צעירה, ואת צריכה להיות מסודרת ומתוקתקת עם השיער. זה הכל. לא להשאיר לבן שייצא ככה בצורה כזאת, לא", נחרדה מרסל. "אבל מה זה מפריע לך?", התקשתה נינט להבין. "זה מפריע לי מאוד, אני לא יכולה לראות את זה. אם אני לא יכולה לראות את זה על עצמי, אז אני גם לא יכולה לראות את זה לא אצלך ולא אצל אחיות שלך", ניסתה האם להסביר. "אבל אימא, לי זה לא מפריע", הדגישה בפניה נינט. "אבל זה מפריע. זה לא נעים, וזה לא יפה, סליחה. את צריכה לטפח את עצמך. נקודה", התעקשה האם.

צילום מתוך אינסטגרם

"וואי וואי, אני לא מטופחת. מה אני אעשה?", שאלה נינט בציניות. "לא, את מטופחת בכל המישורים, בגוף, בהתעמלות כל בוקר, אבל בשיער אני רוצה שכל הזמן יהיה לך צבע, אמרתי לך משבוע שעבר שאני אעשה לך צבע", הציעה האם. "לצבוע לשחור, אימא?", שאלה טייב לקראת סוף השיחה. "כן", השיבה האם בנחרצות. "טוב אימא, לא להתעצבן", התרצתה נינט לבסוף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר