"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משנה כיוון? התפקיד החדש של אליאנה תדהר
השחקנית תשמש כנציגה של מותג טיפוח ישראל • היא מסבירה את המהלך: "נכנסתי חזק לעולם טיפוח העור, והבנתי שאני מתחברת בעיקר למוצרים טבעיים"
אליאנה תדהר | צילום: שי פרנקו, באדיבות יח"צ לבידו

משנה כיוון? התפקיד החדש של אליאנה תדהר

השחקנית תשמש כנציגה של מותג טיפוח ישראל • היא מסבירה את המהלך: "נכנסתי חזק לעולם טיפוח העור, והבנתי שאני מתחברת בעיקר למוצרים טבעיים"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השחקנית ומנחת הטלוויזיהאליאנה תדהר, תשמש כשגרירה של מותג הטיפוח הישראלי לבידו (LAVIDO). מדובר בפעם הראשונה שהחברה הישראלית, שנוסדה לפני 20 שנה, בוחרת נציגה ישראלית לתפקיד. המותג מתמחה בייצור ובשיווק מוצרי טיפוח טבעיים ונקיים, עם יעילות שהוכחה במחקרים קליניים.

מתחברת לעולם הטיפוח. אליאנה תדהר, צילום: באדיבות יח"צ לבידו

הכוכבת אמנם מגיעה מעולם הבמה, אבל היא מסבירה שבשנים האחרונות התחילה להתעניין בטיפוח העור. "ניסיתי המון גישות וכיוונים, עד שמצאתי את הדרך המדויקת בשבילי. גיליתי שאני הכי אוהבת להשתמש במוצרים שהבסיס שלהם טבעי. אני מאמינה בערכים של המותג, והחיבור הזה הוא טבעי בשבילי", סיכמה.

תדהר, אחת הכוכבות האהובות בישראל, פרצה לתעשיית הבידור כשהייתה בת 17 ומאז היא מובילה פרויקטים בטלוויזיה, בקולנוע ובתיאטרון. היא כיכבה לאחרונה בסרטו של אבי נשר ״תמונת הניצחון״, שיחקה בתפקיד הראשי בדרמה המצליחה של הוט ״בעלת החלומות״, ויצרה וכיכבה בלהיט הקולנוע ״הסיפור שלנו״ ביחד עם בעלה לי בירן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...