"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משרד הבריאות: ירידה במספר החולים בבידוד

לפי עדכון משרד הבריאות ישנם 1,769 נדבקים חדשים • מספר המונשמים טיפס ל- 86 • מניין הנפטרים - 453 • במקביל לא נרשמה עלייה במספר המחלימים

,עודכן
צילום: יהונתן שאול - ארכיון // ירידה במספר החולים הנמצאים בבידוד

משרד הבריאות עדכן היום (שבת) את נתוניתחלואת הקורונהבישראל, לפיהם ישנה ירידה של 8,000 בני אדם אשר שהו בבידוד ביתי או במלוניות. הסיבה לכך מסתמן היא קיצור זמני הבידוד החדשים. במקביל, נתון זה לא מתבטא בעלייה במספר המחלימים שעומד עתה על 26,869.

עוד עולה מהנתונים כי אתמול אובחנו כ-1,769 נדבקים. במקביל, מספר החולים המאושפזים במצב קשה בבתי החולים עלה ל-308, מתוכם 86 מונשמים.מניין הנפטריםעומד על 453 בני אדם.

אתמול התבצעו כ-23,124 בדיקות לאיתור נדבקים חדשים. הממוצע השבועי של איתור תשובות חיוביות הוא 1,526, וכמות הבדיקות היומיות שהתבצעו במהלך השבוע עומד על 23,249. עוד עולה כי מאז התפרץ הנגיף בישראל נערכו מעל למיליון וחצי בדיקות ברחבי הארץ.

לפי פילוח הנדבקים החדשים לפי קבוצות גיל עולה כי 60% מהם בני 19-64, כ-7% בני 65 ומעלה, 4% מעל גיל 80 ו-18% בטווחי הגילים 0-11. נתון נוסף הוא כי רוב המואמתים החדשים (905) הגיעו מיישובים המוגדרים "אדומים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר