"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהשבוע הבא: מבצעי חיסונים במקומות העבודה

קופות החולים מכבי וכללית הודיעו כי בכוונתן לשלוח צוותים למקומות עבודה גדולים, כמו התעשייה האווירית ורפאל, כדי לחסן עובדים המעוניינים בכך

,עודכן
אישה מקבלת את החיסון לקורונה, בירושלים, אתמול // צילום: אורן בן חקון // אישה מקבלת את החיסון לקורונה, בירושלים, אתמול

החל מהשבוע הבא, קופות החולים מכבי וכללית יחלו לחסן נגדנגיף הקורונהבמרוכז במקומות עבודה ובמפעלים גדולים, כך הודיעו היום (חמישי) שתי הקבוצות.

מכללית נמסר כי היא תחל בהענקתהחיסוניםהחל מיום ראשון. בכוונת הקופה לשלוח אחים ואחיות יחד עם אנשי מחשוב, מינהל ולוגיסטיקה למקומות עבודה כדי לחסן מבוטחים של הקופה. התעשייה האווירית תהיה בין המקומות הראשונים שבהם יתבצע יום חיסון מרוכז.

לדברי יורם סגל, סמנכ"ל וראש חטיבת קהילה בכללית, "מבצע החיסוניםהוא מבצע לאומי שמתקדם שלב-שלב. כדי להחזיר את המשק ואת מערכת החינוך לפעילות, יש להגדיל את אחוז המחוסנים בציבור, בעיקר בגילים הנמצאים במעגל העבודה. זמינות ונגישות מרביים לחיסון, לצד יכולת לבצע הסברה במקום ומתן מענה לשאלות של העובדים באשר ליעילות ולבטיחות החיסון, יגבירו את ההיענות לו. מקומות עבודה שרוצים להעלות את שיעורי ההתחסנות בקרב עובדיהם - מוזמנים לפנות אלינו".

אישה מקבלת את החיסון לקורונה, בירושלים, אתמול // צילום: אורן בן חקון
אישה מקבלת את החיסון לקורונה, בירושלים, אתמול // צילום: אורן בן חקון

במקביל, גם במכבי הודיעו על מבצע דומה, והודיעו שהם יחסנו את עובדי רפאל, ישראכארט, שופרסל, ביטוח ישיר – וגם את התעשייה האווירית. עוד קודם לכן, בקופה יקיימו וובינרים עם רופאים מומחים שיענו על שאלות העובדים שמתלבטים אם לקבל את החיסון נגד הנגיף.

בתוך כך, חברת התקשורת פרטנר הודיעה כי בכוונתה לעודד את עובדיה להתחסן, ולכן בימים הקרובים יגיעו ניידות חיסונים של כללית ומכבי למטה החברה בראש העין, כדי לחסן עובדים המעוניינים בכך. בחברה בחרו שלא לחייב עובדים לחשוף האם התחסנו לטובת קבלת הטבה או כל פריבילגיה אחרת, על מנת לכבד את פרטיותם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר