"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גווינת' פאלטרו הסתבכה בתאונת פגע וברח על מגלשיים
אחרי שערוריית הנסיך פיליפ, שכיכבה בכותרות בשבוע שעבר, השבוע התבשרנו על תאונת פגע וברח נוספת, אלא שהפעם לא מדובר ברכב שפגע, אלא בגופה החטוב של השחקנית גווינת' פאלטרו, שבכבודו ובעצמו הסב נזק של מילוני דולרים

גווינת' פאלטרו הסתבכה בתאונת פגע וברח על מגלשיים

אחרי שערוריית הנסיך פיליפ, שכיכבה בכותרות בשבוע שעבר, השבוע התבשרנו על תאונת פגע וברח נוספת, אלא שהפעם לא מדובר ברכב שפגע, אלא בגופה החטוב של השחקנית גווינת' פאלטרו, שבכבודו ובעצמו הסב נזק של מילוני דולרים

אביטל מימון
, עודכן

למרות הרצון שלגווינת' פאלטרולהציג חיים מושלמים, שהם מודל לבריאות ושלווה רוחנית, יש לה נטייה תמיד להסתבך בצרות הזויות. אחריפרשת הביצים הווגינליות, עכשיו היא מואשמת בתאונת פגע וברח, כשמי שגרם לנזק זו לא מכוניתה, אלא היא עצמה – בגופה.


על פי תביעה שהתקבלה ביום שלישי,טרי סנדרסוןמיוטה טוען שהשחקנית ומעצמת הלייף סטייל התרסקה לתוכו בזמן סקי ואז עוד נמלטה מהמקום. לדבריו היא איבדה שליטה והתנגשה בו וכתוצאה מאותה התרסקות הוא סבל מפגיעה מוחית ומארבע צלעות שבורות. האירוע התרחש בפברואר 2016 במסלול הגלישה למתחילים באתר הנופש דיר ואלי – שגם הוא נתבע. בכתב התביעה נכתב ש"לא פאלטרו ולא בעלי אתר הסקי יידעו את שירותי החירום על התאונה…הם הותירו את הנתבע עם פגיעת ראש רצינית בזירה, שנגרמה על ידי פאלטרו". בנוסף נטען כי מדריך הסקי של פאלטרו הגיש תצהיר כוזב על התקרית וטען כי לא היא גרמה לתאונה.


מיחסי הציבור של השחקנית והאתר שלה, Goop, מסרו: "התביעה הזו היא ללא הצדקה ואנחנו מצפים שהצדק יעשה", ואילו הדוברת של דיר ואלי,אמלי סאמרס, בחרה לשחרר הצהרה לקונית הטוענת כי אתר הנופש לא יכול להגיב על תביעות שעדיין בטיפול.



במסיבת עיתונאים שנערכה במשרד עורכי דין בסולט לייק, סנדרסון הסביר שלקח לו כמעט שלוש שנים להגיש תביעה כי עד עכשיו הוא התרוצץ בבירוקרטיות, נתקל בבעיות עם עורך הדין הקודם והתמודד עם חוסר יכולת לתפקד כראוי בגלל זעזוע מוח. לדבריו הוא היה בקשר עם עורך דין המייצג את פלאטרו, אבל מעולם לא הוצע לו פיצוי או התנצלות. הם אפילו רמזו על האפשרות שהם יתבעו אותו, אמר סנדרסון.


בתביעתו סנדרסון דורש מפאלטרו פיצויים על סך 3.10 מיליון דולר, אך הוא מכחיש שהוא תובע אותה רק משום שהיא מפורסמת ועשירה. כמו כן הוא מכנה את ההתנהגות שלה כ"לא נעימה" ומדגיש שהיא לא התנצלה ואפילו לא נשארה רגע באזור כדי לבדוק שהוא בסדר. "אני רוצה שיעשה איתי צדק", אמר סנדרסון, "אני רוצה להגיד את האמת שלי". עורכי הדין של פאלטרו לא מכחישים שהיא הייתה מעורבת בהתרסקות, אך מתנגדים להאשמות – כך על פי עורך הדיןרוברט סייקס, המייצג את סנדרסון.


סנדרסון עצמו לא זוכר הרבה מהאירוע, מעבר לכך שהרגיש מכה חזקה בגבו שגרמה לו לאיבוד שליטה. הוא נפל לקרקע והרגיש שמישהו שוכב עליו – ומאותה נקודה הוא כבר לא זוכר דבר. כל המשך הפרטים שבתביעה מבוססים על עדותו שלקרייג רמון, מכר שלו שנכח באירוע.


רמון מספר שמדריך הסקי של האתר נזף בסנדרסון, בזמן שהוא שכב על השלג עם פניו כלפי מטה, בטענה שהוא הפריע לגולשת המפורסמת. סייקס, לעומתו, טוען שפאלטרו גלשה בפזיזות והפרה את קודי הגלישה, שדורשים מהגולש להישאר בזירת ההתנגשות כדי לוודא שהגולש האחר מטופל.



התביעה נגד פאלטרו מיד מזכירה תאונה מפורסמת נוספת שעלתה בכותרות שבוע שעבר, אחרישהנסיך פיליפבן ה-97 התנגש עם רכבו ברכב אחר ופגע באופן קל בשתי נוסעות. גם הוא העדיף לנצל את מעמדת הכוכבות שלו ולהמשיך הלאה מבלי לחכות לתוצאות, אבל לבסוף, בעקבות הסערה שנוצרה בעניין, הוא שיגר זר פרחים והתנצלות.


לא מן הנמנע שהאשמות של סנדרסון קצת מוגזמות, אך בין אם הדברים אכן התרחשו כפי שהם מוצגים בתביעה ובין אם בסך הכל מדובר בנפילה קטנה שממדיה נופחו, האירועים האחרונים מוכחים שחיוך ודאגה לזולת אף פעם לא מזיקים, גם אם יש לך מיליוני מעריצים.




הכתבה פורסמה לראשונה באתרonlife

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...