"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיפה חיפה, עיר עם בשרים
תל אביב קצת נמאסה עליו, אז לוקץ' אסף את החברים, נכנס לאוטו והצפין למסעדת "קולוני גריל" לערב שהפך לחגיגת בשרים מטורפת • האם המחיר היה שווה את החוויה? הביקורת בפנים
לוקץ' בקולוני גריל, חיפה | צילום: ליאור קליין

חיפה חיפה, עיר עם בשרים

תל אביב קצת נמאסה עליו, אז לוקץ' אסף את החברים, נכנס לאוטו והצפין למסעדת "קולוני גריל" לערב שהפך לחגיגת בשרים מטורפת • האם המחיר היה שווה את החוויה? הביקורת בפנים

איתי לוקץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חיפה, כידוע, היא המקום שבו שוכנים הגנים הבהאים, החג של החגים והלב של ניו יורק (לפחות לפי סרטיו של אבי ביטר). אספתי כמה חברים מתל אביב המאוסה ונסעתי לקולוני גריל, מסעדה וקצבייה משוגעת בהובלה של במבינו המפורסם מהשווארמה, קצב בן קצב 33 שנים (תואר מרשים יותר מכל דוקטורט או דוקטוראפ).

נכנסנו למסעדה נעימה, ממוזגת, עם כסאות גדולים וספות מרווחות, ועם מקררים ענקיים שמיישנים סטייקים יותר גדולים מכולנו ביחד.

מסעדת קולוני גריל חיפה, צילום: ליאור קליין

לחימום מנועים לקחנו קרפצ׳ו פילה בקר, סלט קיסר, צלחת חציל ופרנה עם מטבלים. הקרפצ׳ו היה הטעים ביותר שאכלתי, נתח של פילה בקר איכותי מתובל מדהים לצד קרוסטיני חמים .סלט הקיסר היה מרענן, מנה קלאסית בביצוע מעולה. צלחת החציל הייתה נהדרת, כשהירק הגיע שטוח ומתובל היטב. הפרנה הייתה חמה ומנחמת, לצד מטבלים מחמיאים יותר ממה שאני מחמיא לדיאטנית שלי כדי שלא תזרוק אותי בגלל הביקורות (ממחר דיאטה, יעל! באמת!)

נזהרנו שלא להתמלא ולהתמקד בעיקר, הבשר, ואז הגיעו חטיפי האסאדו: מגש ענק עם מיני סטייקים מושלמים של אסאדו לצד רוטב יין ממכר וצ׳ימיצ׳ורי מרענן.

לא רק בשר, יש פה גם ירקות. קולוני גריל, צילום: ליאור קליין

טרפנו את החטיפים והגענו לגולת הכותרת, פלטת בשרים ענקית שמורכבת מפילה בקר, אנטריקוט, צלעות טלה וקבב חיפאי, מכוסים בשמיכה שעשויה מלאפה דקה ששומרת על החום כמו אמא ששומרת על גוזליה. כל הבשרים היו במידה מדויקת ונכונה.

הפילה היה מעט מתחת למדיום ומצוין, האנטריקוט היה מהטובים שאכלתי, עם שומן עסיסי ומתובל מעולה, הצלעות היו עסיסיות ונפלאות ואפילו הקבב היה עשוי טוב וטעים מאוד.
לצד המנות הוגשו מספר תוספות :צ׳יפס מתובל, פריקי, תפוחי אדמה בתנור ואורז - תוספות טובות שהשתלבו יפה עם הבשר.

פלטת בשרים, קולוני גריל, צילום: ליאור קליין

מאושרים ומפוצצים מכמויות היסטריות של בשר שרנו שירי הלל לבמבינו והמשכנו לקינוחים.
לקחנו טארט תפוחים ופאי לימון. הטארט היה נהדר, בצק פציח ופריך עם מילוי של תפוחים נימוחים לצד גלידה וניל קלאסית. פאי הלימון היה מצוין גם הוא, מילוי וקרם טוב בשילוב של בצק נהדר.
סיימנו את הארוחה והזמנו חשבון, יצא 899 שקלים, מחיר יותר מהוגן בהתחשב בכמות ואיכות הבשר שאכלנו ובקבוק היין ששתו חברי השמנמנים למסע.

הודנו לבמבינו, לקחנו כמה סטייקים מהקצבייה ויצאנו חזרה לעיר הלבנה.

קינוחים, קולוני גריל חיפה, צילום: ליאור קליין

לסיכום: קולוני גריל היא אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ, האווירה מצוינת, הבשרים משוגעים, המנות הראשונות והקינוחים מעולים והמחיר לגמרי שווה את זה.
אם אתם במקרה בחיפה, שווה לכם לבקר שם, ובת'כלס? שווה גם לנסוע במיוחד.

עד לפעם הבאה, אני הייתי לוקץ׳.
שיהיה בתאבון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...