מוגזם, בנוהל: ביקור עתיר קלוריות ב"ספרינקלס"

מה זה צבעוני, עם ריח טוב ומלא תור? קונדיטוריה בתל אביב כמובן • ביקרנו בספרינקלס שפתחו יוצאות ה"שואורום" וחזרנו עם מתוק בלב

צילום: משה בן שמחון

כנראה שאנחנו באמת חובבי מתוק מובהקים. מאז הקורונה נפתחים עוד ועוד בתי מאפה וצצות להן עוד ועוד קונדיטוריות. זוהי כנראה שעתן של הפחמימות הטובות ואנחנו מפרגנים להן ואוהבים אותן. מאוד. מדי.

לאחרונה נפתח ברחוב יגאל אלון בתל אביב, מוקד מתוק נוסף. הוא כולו מצועצע ואף מעט ילדותי ופונה לקהל הצעיר שבינינו. שמו ספרינקלס והוא נראה כלקוח מתוך מתקן בלונה פארק. וורוד, זהוב, צעקני וגדוש במתוקים. חלומו המסוכר של כל ילד.

במקום החדש, שהוקם על ידי שירה ערן ומישל אלחנני, צמד חברות, מוצגים לראווה קינוחים, עוגות ומאפים מעולם האפייה האמריקאי, שהתחבב כל כך על החך הישראלי.

בנוסף ללהיטים מוכרים כמו קאפקייקס, מכינות השתיים גם -'רוקי רואד'- ממתק אמריקאי הזוכה לכמה גרסאות ובהן-שוקולד לבן (17 שקלים) ושוקולד חלב (17 שקלים), וכמובן, עוגות אמריקאיות אייקוניות בגרסה אישית כמו 'רד וולווט' (28 שקלים), גזר ושכבות גבינת שמנת (28 שקלים ו-'ניו-יורק צ'יז קייק' (28 שקלים).

כמו כן, נמצא ממתקים נוספים כמו בארים של "סמורס" עם מרשמלו (15 שקלים), קורנפלקס מקורמל (15 שקלים), לימון (15 שקלים) ותפוחים (15 שקלים), וכן, עוגיות שוקולד צ'יפס בשלל טעמים ואפילו 'וופי פאי קוקי', שתי עוגיות שעשויות מבצק רך ונימוך וביניהן קרם עשיר של שוקולד לבן ופטל או שוקולד וקרמל (18 שקלים).

ספרינקלס
יגאל אלון 94, תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר