השף טום אביב, שמחזיק במסעדה המצליחה "קוקו במבינו" ובהמבורגר "פאט קאו", משיק, בצוותא עם שותפיו אורי רז ואיתי ביטון, שני מקומות חדשים שהם תוצר של הרחבת שיתוף הפעולה עם הקצב שגיא טריגר.
המקום הראשון הוא קצביית הפרמיום "טריגר בוצ'ר שופ" בשרונה שהופכת למסעדת בשרים של ממש ותיקרא "טריגר & טום בוצ'ר שופ". המקום השני הוא מסעדת המבורגרים ובשרים שתיפתח בראשון לציון ותיקרא "JANGO".
נתחי בשר // צילום: נעם פריסמן
קבוצת השותפים, שמה "קוקו גרופ", מורכבת מהשף טום אביב, אורי רז ואיתי ביטון, שותפיו לקוקו ולפאט קאו, והקצב שגיא טריגר. כעת, למעשה, הקבוצה מכפילה את המקומות תחתיה ועולה משני מקומות לארבעה בסך הכל.
"טריגר אנד טום בוצ'ר שופ": מדובר בקצבייה ומזללת פרימיום בה ימצאו הסועדים בשרים איכותיים כמו סטייק נברסקה על העצם, אנטריקוט פארם טו טייבל מקומי, זני הולשטיין מובחרים בני 10-12 שנים ועוד תוצרת מובחרת ממגדלי הבשר האיכותיים בישראל ובעולם. את הבשר יבחר טריגר, המומחה בתחום, ואת התפריט במסעדה, שישתנה בהתאם למלאי הנתחים, ירקח אביב.
צילום: נעם פריסמן
במקביל משיקה הקבוצה מסעדת המבורגרים ובשרים חדשה ברובע המסחרי של ראשל"צ, "ג'אנגו שמה". בקבוצה שואפים להתאים את המקום הן לארוחת צהריים באמצע יום עבודה והן לארוחת ערב או דייט חגיגי. גם כאן הורכב התפריט לאחר מחשבה ושיתוף פעולה של טריגר ואביב והוא מורכב מנתחי בשר והמבורגר בקר, עוף וטבעוני. לצד הבורגרים נמצא מנות בשר מסקרנות במחירים זמינים.
בין המנות הראשונות בג'אנגו נמצא: נתחוני פרגית בציפוי מתובל, נתח פרה שמנה צרוב על הפלנג'ה ולבבות חסה בויניגרט. בגזרת העיקריות נמצא קציצת בקר עם איולי, קציצת בקר עם גאודה הולנדית, כריך "סלופי", ספייסי ג'אנגו- המבורגר חריף עם גאודה וצ'ילי ואפילו המבורגר עוף.
הרעבים יותר יוכלו למצוא סינטה נברסקה במחיר של 119 שקלים, אנטריקוט על העצם במחיר של 149 שקלים ל-350 גרם ופילה בקר במחיר 149 שקלים ל-250 גרם. בגזרת התוספות נמצא צ'יפס בלגי זיגזג, מיקס חסות וצ'יפס מתובל.
"טריגר אנד טום בוצ'ר שופ", שרונה מרקט תל אביב
"ג'אנגו": משה בקר 11 ראשון לציון
צילום: נעם פריסמן
