נתי נייזוב, בן 30 מרמלה, הוא אחד המתמודדים המסקרנים שיגיעו הערב לאודישן בפרק של "משחקי השף" ברשת 13. נתי, שף פרטי ואושיית טיקטוק ואינסטגרם עם יותר מ־25 אלף עוקבים, גדל בבית בוכרי חם עם אמא שפית שעלתה מאוזבקיסטן, ומאז הילדות נמשך למטבח וצפה בה מבשלת.
כבר בגיל 15 נשלח למסלול קולינרי באורט צריפין, ובהמשך עבד באולם "פברז'ה" ובמסעדת "מאריס" בתל אביב, שם התקדם מטבח לשף ולבסוף גם הפך לבעלים. היום הוא מתמקד באירועים פרטיים וביצירת תוכן קולינרי יחד עם אמו - עד כדי כך שאפילו אסף זיהה אותו באודישן, מהאינסטגרם. לקראת הפרק שישודר, קבלו הצצה לאודישן שלו ומתכון למנת הכיסונים שהגיש באודישן.
מנטו - כיסוני בשר מהמטבח הבוכרי
כמות סועדים: 6
מרכיבים לבצק:
- 1/2 ק"ג קמח
- 300 מ"ל מים
- כף שמן זית
- ביצה אחת
- כף חומץ
למילוי:
- 1/2 ק"ג בשר אסאדו או בשר מס' 2 עם שומן בקר
- 3 בצלים
- 2 כפות מלח
- כף פלפל
- כפית כמון
- כפית כמון שלם
לקישוט לפי הטעם:
- פפריקה
- כוסברה
- פטרוזיליה
- בצל ירוק קצוץ
- פלפל חריף
אופן ההכנה:
- מכינים את הבצק: בקערה שמים את הקמח, המים, שמן הזית, הביצה והחומץ.
- לשים עד לבצק אחיד ומניחים בצד כרבע שעה.
- מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים ומניחים בצד ל-10 דקות.
- במקביל חותכים בצל דק דק ומתבלים אותו עם כמון, מלח ופלפל.
- לשים את הבצל עם התבלינים ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.
- פותחים את הבצק וקורצים עיגולים אחידים, בכל עיגול שמים כף מלית, מקפלים את הכיסון ומאדים 40 דקות.
- מניחים את הכיסונים על צלחת ומקשטים עם פפריקה, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק ופלפל חריף לפי הטעם.

