דגים עסייסים בתנור
מצרכים:
- 2 דגים נקיים, חתוכים בסגנון פרפר (כל סוגי הדגים יכולים להתאים)
- 2-3 כפות שמן זית
- עשבי תיבול קצוצים, כוסברה ופטרוזיליה, לפי הטעם
- 1/2 סלסילת עגבניות שרי חצויות
- 10 שיני שום קלופות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מעסים את הדג בשמן זית, מבפנים ומבחוץ.
- מפזרים מעל הדג את עשבי התיבול, עגבניות השרי ושיני השום.
- מכניסים לתנור ל-25 עד 30 דקות.
סיון אופירי פיתחה שיטה לשמירה על אורח חיים בריא וירידה במשקל, היא כתבה שני ספרי מתכונים מבוססי השיטה - "פשוט בריא" ו"פריצת גבולות". השיטה מבוססת על אכילת מזון מגוון טבעי ולא מעובד, נקי מחומרים ממכרים ומרעיבים. ללא רעב, ספירת קלוריות ובלי סבל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו