מתכון: קבב עסיסי לכל המשפחה

שף הבשרים הפרטי רונן ורה שיתף אותנו במתכון שלו לאחת המנות שאנחנו הכי אוהבים • "הסוד הוא בתיבול", הוא מסביר

קבבונים של השף הפרטי רונן ורה. צילום: אסף דיין

אמנם הקבב הוא אינו מאכל שנוצר בישראל, אבל הוא הפך כבר מזמן לאחד המאכלים הפופולריים ביותר ברחבי הארץ. יש כל כך הרבה דרכים להכין את הקבב, אבל אם תרצו להכין בקלות קבבונים עסיסיים על האש שכל המשפחה תוכל להתענג אליהם, יש לנו בשבילכם את המתכון של שף הבשרים הפרטי רונן ורה. הוא אפילו גילה לנו את הסוד שלו – התיבול.

הקבבונים של השף ורה, צילום: אסף דיין

מתכון לקבב של שף רונן ורה

רכיבים לתערובת (ל-12-10 אנשים):

  • 200 גרם שומן כבש
  • 800  גרם צלעות – בשר מספר 2

רכיבים לתיבול הקבבונים:

  • 2 כפות פלפל אנגלי
  • כף פלפל שחור
  • כפית קינמון
  • כפית גרם הל
  • 2 כפות מלח
  • כף אגוז מוסקט
עסיסיים ופשוטים להכנה. הקבבונים, צילום: אסף דיין

הוראות הכנה:

  1. מערבבים היטב את הבשר והתבלינים עד ליצירת תערובת אחידה.
  2. מסדרים את הצורה של הקבב.
  3. צולים את הקבבונים.
  4. מזלפים טחינה.
  5. מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה למעלה – ובתיאבון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר