גוד מורנינג אמריקה: מתכון לסלופי ג'ו ביתי

יום העצמאות האמריקני מתקרב וברשת "נתח קצבים" משתפים במתכון קל ומוצלח לאחת ממנות הדגל המושחתות והפופולריות בארה"ב • בתאבון

סלופי ג'ו, נתח קצבים, צילום: יחצ

מצרכים:
חצי קילו בשר טחון (300 גרם צלעות 200 גרם אסדו)
4 לחמניות המבורגר
1 כף שמן זית
חצי פלפל ירוק (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
32 כוס קטשופ או רוטב ברביקיו
31 כוס מים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל
1 כפית צ'ילי יבש
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן על חום בינוני ומטגנים את הבשר כ-5 דקות.
ניתן לערבב עם מזלג על מנת לפורר את הבשר.
2. מעבירים את הבשר למסננת – לניקוז הנוזלים.
3. בינתיים - מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום.
4. מחזירים את הבשר למחבת ואת הרסק ומערבבים.
5. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות לחיבור הטעמים
6. צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.
מומלץ להגיש עם תפוצ'יפס תפוחי אדמה ובטטה.

המתכון באדיבות רשת "נתח קצבים"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר