70 שנות פעילות משגשגת זהו הישג מפואר בכל קנה מידה. על כן, בשמחה ובששון, הצטרפנו אל החגיגה, ואיך חוגגים ביקב הוותיק והמוערך יום הולדת כה משמעותי? ובכן, בקמפיין מלבב הנושא את השם ״השידוך המושלם״.
השידוך הוא כמובן בין עולם היין לעולם הקולינאריה, ובין היינות של יקב בנימינה לשפים המובילים שנבחרו לקחת חלק במיזם. ארבעת השפים שידכו מנה אותה יצרו כשידוך המושלם ליין המועדף עליהם מיינות היקב.
שף אסף סרי, מסעדת צמח (קבוצת מחניודה), ירושלים – יין פרפום דה בנימינה 2020
היין הנבחר: פרפום דה בנימינה 2020 הינו יין רוזה ארומטי ויוקרתי מענבי גרנאש וברברה שגדלו באזור הגלבוע. היין הושק על מנת לספר את ההיסטוריה של היקב כמפעל לתמציות בושם. היין מתאים למאכלים מתובלים וירקות קלויים. המנה הנבחרת: סלקים צלויים ברוטב אחו בלנקו (שקדים לבנים) עם צנוברים, שמן אריסה, תותים וטוויל שומשום.
שף יחי זינו, מסעדת פסקדו, אשדוד - יין בנימינה רזרב, וויונייה 2019
היין הנבחר: וויונייה 2019 מסדרת בנימינה רזרב הינו יין לבן יבש שמקורו באזור הנגב הצפוני. ליין מאפיינים עסיסיים ורעננים המשתלבים היטב עם מנות דגים ומטבחים מתובלים.
המנה הנבחרת: דניס אדום על פסטה בציר של עצמו עם זוקיני ובוטרגה.

שף עידו פיינר, מסעדת רוברטה וינ'צי, פרדס חנה – יין אבני החושן, ספיר 2018
היין הנבחר: יין ספיר 2018 מסדרת אבני החושן היוקרתית של היקב משלב בין ענבי קברנה פרנק ושיראז ליצירת בלנד בעל גוף מלא. היין מתאים במיוחד למטבח האיטלקי עם ורסטיליות גבוהה.
המנה הנבחרת: קפלטי (פסטה ממולאת) בקרם לבנה ואזוב, תבשיל ירוקים חורפי, שמן פישולין וגבינת עומר.
שף תומר טל, מסעדת ג'ורג' וג'ון, תל אביב – יין צוקים, מרסלן מרלו ופטי ורדו 2019
היין הנבחר: מרסלן, מרלו ופטי ורדו 2019 מסדרת צוקים. סדרה חדשה זו מושקת החודש לצד הקמפיין על מנת לציין 70 שנות עשייה ביקב בנימינה. הענבים כולם מקורם בגלבוע, אזור גידול ייחודי ליקב בנימינה.
המנה הנבחרת: כתר צלעות טלה בתערובת עשבים יבשים וחרדל צלוי בתנור עם סחוג סלרי ובצלים מזוגגים.
